Da exisă! Există pentru că știu persoane în caz. Știu o persoană care avea probleme grave cu gâtul și s-a ajuns la concluzia că trebuie să-i taie o parte din gât și să-i ia ceva os, am auzit caz că femeie în toată firea la 30 de ani era in scaun cu rotile dar crezând în Dumnezeu și stâng la rugăciunile de Dezlegare s-a dezlegat și a putut umbla, sunt mii sau sute de mi de cazuri cu persoane îndrăcite, vrăjite, fermecate, care au mâncat ori au băut de la cineva care face vrăji, și s-a vindecat. Există VINDECĂRI, Dumnezeu lucrează prin sfinții săi!
"Şi a murit săracul (Lazar) şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam." - Luca16, 22;
"Sunt strâns din două părţi: aş dori să mă mut şi să fiu cu Hristos, deoarece asta ar fi cu mult mai bine. Dar pentru voi este mai necesar să rămân în trup" (Filipeni 1, 23-24)., etc...
Dacă existenţa lui Pavel alături de Hrisos în viaţa de dincolo, ar fi mult mai bună rezultă de aici că este o existenţă CONŞTIENTĂ în care sufletul nu dispare pur şi simplu.
"Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul şi după aceea nu vă mai pot face nimic. Am să vă spun de cine să vă temeţi: temeţi-vă de Acela care după ce a ucis, are puterea să arunce în gheenă; da, vă spun, de Acesta să vă temeţi" Luca 12, 4
"Si precum este randuit oamenilor, o data sa moara, iar dupa aceea sa fie judecata (pentru suflet)" (Evrei 9, 27).
"Toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut pe când trăia în trup (se are in vedere aici doar sufletul)" (II Corinteni 5, 10)
""Toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut pe când trăia în trup (se are in vedere aici doar sufletul)" (II Corinteni 5, 10)"
UNDE scrie ca este vorba DOAR despre suflet?
Evrei 9, 27. Si, dupã cum oamenilor le este rânduit sã moarã o singurã datã, iar dupã aceea vine judecata,
UNDE csrie ceva de vreun suflet?
Mai milan, mie nu-mi trebuiesc enorisi dar nu mai inventa ca vine in curand urgia.
PENTRU CE JUDECATA daca sufletul e in RAI?
Dupa Rai vine Iadul, din cauza judecatii?
DE CE MAI VINE HRISTOS conform Crezului daca tot se duc toti in Rai?
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: