anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU are ceva daca pupi Sfintii pe gura ca eu eram sa il pup pe gura si nu pe icoana la mana are ceva ca m-a atentionat mama?

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Eu ti-asi sfatui, sa nu le pupi! si nici sa te inchini lor! Deoarece ele is facute de om, nu aud nu vad nu vorbesc! si sa te inchini la icoane este pacat!

Pace tie happy

9 răspunsuri:
| LgMihail a răspuns:

Este considerata hula sarutarea icoanelor pe fata. Cand saruti icoana, acest gest incerci sa-l transmiti sfantului. Nu confunzi icoana cu sfantul sub nici o forma, dar cum atunci cand faci o inchinaciune in fata icoanei, incerci sa transmiti inchinaciunea sfantului (fiind adresata lui), la fel e si cu sarutarea. Daca l-ai intalni in carne si oase, inca viu, nu l-ai saurta pe gura, ochi, urechi, etc. Daca l-ai intalni in starea sa de sfintenie (pe care o are in ceruri) l-ai saruta cel mult pe vesminte, maini si picioare. Adesea poti saruta obiectele pe care le poarta: Evanghelia, pergamentul(cu invatatura), crucea(la mucenici), etc.

Nu stiai, acum stii.

| hate1t4ll a răspuns:

Necrofilia...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai citi biblia, mai exact la exodul capitolul 20, te-ai convinege singurahappy si tot ce este scris acolo, nu este scris la intamplare. Totul este adevarat.

| Pantera2012 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt baiat nu sunt fata si se spune singur nu singura

| nesuferit a răspuns (pentru Pantera2012):

Si de unde *** vrei sa stim daca esti fata sau baiat.
Cat despre intrebare... e amuzanta rau big grin

| anonim_4396 explică (pentru Pantera2012):

Scuze>D.daca zic singur, te simti mai bine?hee hee

| BogdanS a răspuns:

Se spune ca este bine sa le pupi picioarele pentru ca tu nu te poti ridica la sfintenia lor si la faptul ca l-au slujit cu adevarat pe Dumnezeu (nu ca cei din zilele de azi) si nu fata pentru ca nu ai ajuns asa de aproape de Dumnezeu precum Ei.Este o greseala si nu aveai cum sa stii.Se spune ca la baza corpului lor, picioarele mai exact.Asa ii respecti.

| Coyotul a răspuns:

Corina tot ce e scris in Biblie e insuflat de Duhul Sfant.Nu e o problema ca ai sarutat in acel mod icoana

| anonim_4396 explică (pentru Coyotul):

Stiu asta. si nu zic neaparat k ar fi oproblema modul in care asarutat el icoana. dar fiecare are incredintarea lui, dupa prerea mea(cum am: zis exodul 20 sa nu iti faci chip cioplit...) saruti icoana sau te inchini ei..este cam acelasi lucru pentru mine. dar cum am zis: parerea meahappy