| erabianleonard a întrebat:

TPU de cate ori ascult aceasta melodie plang in hohote https://www.youtube.com/watch?v=bQ68U56DxCU, nu stiu de ce, am visuri cu dumnezeu si iisus. melodia asta imi da un fior prin mine si incep sa plang, de ce?

29 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru ca Isus este viu si te cerceteaza prin Duhul Sfant. De aceea ateii nu pot sa creada fiindca isi impietresc inima si nu sunt receptivi la soapta Duhului Sfant. Isus te iubeste si a platit pretul pentru pacatele tale.

| doctorandus a răspuns (pentru EmaS):

Si daca-i sopteste ca trebuie sa se converteasca la Islam, ce te faci?

| EmaS a răspuns (pentru doctorandus):

Duhul Sfant este una si aceeasi cu Tatal, Fiul si Duhul Sfant.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Vrei o batista?

| AvalohAlyn a răspuns:

Sincer,si eu simt acelasi lucru,de compasiune,mila,durere si iubire pentru Mantuitorul Iisus Hristos.
Asta se intampla deoarece crezi in Dumnezeu si El te apreciaza pentru asta.E normal acest lucru.
Si mie si multor altora,in general crestinilor,ne asalteaza regretul pentru cele intamplate cu Iisus Hristos.
E normal sa simti acest lucru,toti crestinii adevarati simt dragoste,regrete,durere,compasiune, mila pentru Dumnezeu.
Daca nu ai simti asta nu te-ai mai fi numit crestin.
Iti recomand sa asculti si melodii de genul acesta dar si melodii normale.
E bine sa ai credinta in Dumnezeu, chiar foarte bine, dar nu sa ajungi fanatic sau habotnic.
Oricum sunt sigur, ca Dumnezeu te va indemna numai spre BINE daca ceri asta Lui.
Numai bine.

| M25M a răspuns:

Ti s-a indus sentimentul de vinovatie, iar acum psihicul reactioneaza.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu, inseamna ca ai o inima deschisa si sensibila.Citeste Biblia, sau noul testament si daca simti la fel, inseamna ca esti pe cale sa devi un bun crestin.Cauta sa mergi la Biserica, la una de pocaiti, baptista sau penticostala.Si alege singur in ce crezi.

| Alphawolf a răspuns:

Pentru ca atat versurile cat si clip-ul indica o drama. Esti sensibilizat... credinta te rupe de realitate, te face sa traiesti filmul ca pe o intamplare reala, iar asta iti creeaza sentimente coplesitoare.

P.S. Esti ca o baba care plange cand se uita la o telenovela.

| Kalla a răspuns:

Este puterea lui Dumnezeu! Atunci cand ne apropiem de El ne pare rau de pacatele noatre.E un bine! happy

| Zenit313 a răspuns:

Pentru ca te simti vinovat...

Răspuns utilizator avertizat
| Zenit313 a răspuns (pentru timoteidoi):

Nu ma refeream la tamplar...
Eu sunt ateu!
Se simte vinovat de greselile sale, este slab si nu are alta consolare!

| EmaS a răspuns (pentru timoteidoi):

El a murit nu pentru ca a dorit sa fie rege ci pentru ca asa a dorit El sa plateasca pretul pentru pacatele lumii intregi. Si a treia zi a Inviat. Acum sade la dreapta lui Dumnezeu si mijloceste pentru noi.

El este perfectiunea intruchipata, asadar, nu isi au rost ironiile tale.

Dar sa stii ca nici in iad nu vor fi pentru a ''te bucura ''tu de ele! Ci veti fi impreuna in cazanul cu smoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emoționant,dar acum nu am chef să plâng.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Darul si botezul lacrimilor este o binecuvantare. fericiti cei ce plang, ca aceia se vor mangaia spune mantuitorul nostru.

| Buresbista123 a răspuns:

Apropo de prietenul tau imaginar, acum plangi pentru asta...http://www.youtube.com/watch?v=MV6P19SuHN8

| tpuforyou a răspuns (pentru Buresbista123):

In clipul postat de tine se reflecta consecinta faptelor noastre, si ce este asa rau... sunt nevinovati vor merge in rai de ce pui mare pret pe tup.
Pilat L-a intrebat: "Tu esti regele Iudeilor?" si Iisus i-a raspuns: "Imparatia Mea nu este din lumea aceasta... nu este de aici de pe pamant" (Ioan 18:33-37) El ne>a lasat un exemplu de iubire fata de noi, dar noi nu am invatat din sacrificiul Sau.

| Buresbista123 a răspuns (pentru tpuforyou):

Bai tu te auzi---si ce este asa rau? vor merge in rai, ce pui asa mare pret pe trup?---omule trezeste te, ipocrizia si prostia din tine e inspaimantatoare, rusine sa ti fie ca poti gandi asa, nu ai pic de respect si moralitate!

| tpuforyou a răspuns (pentru Buresbista123):

Daca viata pe pamant era vesnica o singura viata pierduta ar fi o mare pierdere, cu totii vom murii mai devreme sau mai tarziu. ok big grin

| tpuforyou a răspuns:

Iisus este extraterestru... eu asta cred!
Frumoasa melodie! happy

| IoanieCriminalul a răspuns:

Trist filmul.Tre sa fi nebun sa crezi ca s-a intamplat asta in realitate

| 22SWAG22 a răspuns:

Ciudat, eu nu plang... de ce?