In termen biblic masturbarea se numeste "Preacurvire cu mana" si tot in biblie parca scrie ca sex trebuie sa faci numai cu nevasta. abia dupa casatorie poti face sex cu ea. deci de asta e pacat
Toata lumea are impresia ca stie sa respire si sa faca sex, cand de fapt foarte putini stiu despre ce este vorba.Sunt mai multe feluri de a respira, stiati? Daca nu, nici nu are sens sa continuam.
Orice este placere trupeasca este pacat. De ce? Pentru ca, desfatansu-ne trupul, uitam de suflet si de Dumnezeu. Masturbarea este pacat pentru ca este o placere impotriva firii, este sex de unul singur. Dumnezeu a lasat sexul conjugal si l-a lasat sa fie placut. Sa ne bucuram de sex in cadrul casniciei.
Păi nici sexul înainte de căsătorie...tot păcat e considerat. Bullshit. Dă-i înainte!
Poi de ce crezi ca fac popi in altar? De ce crezi ca mai tot anul' nai voie sa intri? Raspunde la astea si pe urma mai vezi tu daca e pacat
De ce considera preotii masturbarea un pacat? De mere.
Uite de ce nu pot eu dormi noaptea...
Cati ani ai? xD
La ce fata ai nici nu ma mir, cred ca nu se uita fetele nici cu talpa la tine(da, stiu, zical era cu"cu.ru").
anonim_4396 întreabă:
alexa90_3066 întreabă: