| 3R3Z3R a întrebat:

TPU de ce preotii considera ca masturbarea este pacat laughing rolling on the floor eu unu nu o consider ca este pacat eu consider ca e placere nu pacat laughing rolling on the floor voi cum considerati?

Răspuns Câştigător
| Cedry2k1995 a răspuns:

In termen biblic masturbarea se numeste "Preacurvire cu mana" rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor si tot in biblie parca scrie ca sex trebuie sa faci numai cu nevasta. abia dupa casatorie poti face sex cu ea.thinking deci de asta e pacatlaughing

16 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Toata lumea are impresia ca stie sa respire si sa faca sex, cand de fapt foarte putini stiu despre ce este vorba.Sunt mai multe feluri de a respira, stiati? Daca nu, nici nu are sens sa continuam.

| Rapunzell a răspuns:

Orice este placere trupeasca este pacat. De ce? Pentru ca, desfatansu-ne trupul, uitam de suflet si de Dumnezeu. Masturbarea este pacat pentru ca este o placere impotriva firii, este sex de unul singur. Dumnezeu a lasat sexul conjugal si l-a lasat sa fie placut. Sa ne bucuram de sex in cadrul casniciei.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| aliceinchains a răspuns:

Păi nici sexul înainte de căsătorie...tot păcat e considerat. Bullshit. Dă-i înainte!

| KodrutZ a răspuns:

Cam orice placere e pacat, conform bisericii.

| DorelSudoru a răspuns:

Poi de ce crezi ca fac popi in altar? De ce crezi ca mai tot anul' nai voie sa intri? Raspunde la astea si pe urma mai vezi tu daca e pacatlaughing

| RXN a răspuns:

De ce considera preotii masturbarea un pacat? De mere.
Uite de ce nu pot eu dormi noaptea...

| Încrucişătorul a răspuns:

La fiecare laba data este un genocid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orgasmul este cea mai intesnsa placere pe care o poate simnti omul nici un drog nu ofera ce ofera orgasmul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e păcat, o să îţi taie Dumnezău mâna la noapte dacă mai faci după ce te-ai spovedit. Mă leşi?

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

Placere.

| MirciucuRonaldo a răspuns:

Mi-e sincer sa fiu imi place sa fac laba love struck

| UnBaiatFrumos a răspuns (pentru MirciucuRonaldo):

Cati ani ai? xD

| WhiteWolf7 a răspuns (pentru MirciucuRonaldo):

La ce fata ai nici nu ma mir, cred ca nu se uita fetele nici cu talpa la tine(da, stiu, zical era cu"cu.ru").

Întrebări similare