anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU e bine daca incepi sa citesti la 17 eu am 17 si trec pe 18 am auzit ca la 18 ani iti dezvolti Intelectul e adevarat ca acum imi place mai mult sa citesc de cat sa ma joc e inregula daca citesc mereu ca imi place sa citesc Articole Secrete pe internet cu Muzica Rock ca imi da Energie Mentala cand ascult cu Muzica Rock da vreau sa stiu daca e adevarat aia cu Intelectul la 18 ani eu am 17 acum dau funda happy

12 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Mai bine ti-ai dezvolta intelectul cu asta http://www.scribd.com/doc/3888778/Semnele-de-punctuatie

Răspuns utilizator avertizat
| hate1t4ll a răspuns:

Care 17 ani ma, ca ai 12 maxim.

| anyia a răspuns:

E rau, mama! Daca te apucai de citit pe la 6-7 anisori, acum stiai sa scrii corect si sa mai pui si punct pe ici, pe colo. Iti dezvolti intelectul doar daca ai ce dezvolta...
E bine ca citesti "Articole Secrete" si ca rock-ul iti da "Energie Mentala", insa ma tem ca nu intelegi nimic nici din muzica, nici din articolele alea secretelaughing Oricum, Scufita Rosie are farmec doar daca o citesti prin clasa I, acum s-ar putea sa nu-ti mai placawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing esti prea tare super misto raspunsurile tale la religie

| ateuNEGATIV a răspuns:

Asa e poti sa citesti de la orice varsta vei invata mai repede si vei intelege mai rapid daca citesti mult si gandesti rational

| thecakeisalie a răspuns:

Parerea mea e ca poti sa citesti mult si de la varsta de 10 ani. Ideea e sa citesti ce iti place si in ce te afunzi cu gandul cel mai mult.

| costellodonatz a răspuns:

rolling on the floor))

| VrajitoareaIntunecata a răspuns:

Citeste oriunde si oricand!

| MonLiv a răspuns:

Baa. cel mai mult iti dezvolti intelectul intre 14 si 20 si ceva de ani. si cel mai bine poti citi sau invata pe muzica clasica.(nu ca as face asa ceva eu dar am auzit laughing) si vreau sa stiu. chiar dai randament cu rocku?thinking

| Andreea_3270 a răspuns:

ڜڜڜڝڜڝڜڜڝڜڜ

| Pantera2012 a răspuns (pentru Andreea_3270):

Da ce limba e aia in care scrii tu laughing rolling on the floor in Araba parca nu sau in Japoneza sau Chineza