BIBLIA este dovada pe care o cauti. exista de foarte mult timp si este scrisa de stii u cine pa te pup
Ai vreo dovada ca e scrisa de cine stiu eu? Eu nu te pup pana nu vii cu dovada clara, deci nu cred ca o sa te pup.
nu sunt obligata sa continui cearta asta.da ce'ti place sa te certi ma pa
In primul rand Dumnezeu e un zeu format din alti 3 zei(iisus, sf duh, si tatal) 3 in unu...o mare prostie iar ceilalti se numesc zei, deci exista(adica oamenii si-au creat) mai multi zei...insa religia crestina a fost mult deformata pentru ca preotii si ceilalti oameni care sunt "soldatii" lui dumneZEU sa aiba de castigat! e mult de discutat pe teme asta, cum ar fi faptul ca biblia este singurul "izvor istoric"care atesta existenta lui iisus hristos etc.
Eternitate:
Question: "What happens after death?"
http://www.gotquestions.org/what-happens-death.html
Http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php
Fiecare suflet apartine lui Iisus Hristos (Yahushua ha Mesiach)
Iată că toate sufletele sunt ale Mele. După cum sufletul fiului este al Meu, tot aşa şi sufletul tatălui este al Meu. Sufletul care păcătuieşte, acela va muri.
Ezechiel 18:4
Fiecare om moare.
Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata,
Evrei 9:27
Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.
Eclesiastul 11:9
Să ascultăm, dar, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.
Eclesiastul 12:13
Unii merg in rai altii in iad:
Omul alege unde merge, daca iL urmeaza pe Yahushua(Iisus) ajunge in rai evident, daca il urmeaza pe diavol ajunge cu el in iad.
Nu putem sluji la 2 stapani(Matei :24)
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 3:17-19
JUDECATA:
http://www.youtube.com/watch?v=6138KRaiJsQ&
Fiindcă este scris: „Pe viaţa Mea Mă jur, zice Domnul, că orice genunchi se va pleca înaintea Mea şi orice limbă va da slavă lui Dumnezeu."
Romani 14:11
Dumnezeu exista. ingerii exista. raiul si iadul, nu! se cheama deism si mai lasa batrana in pace
Biblia a fost rescrisa. ea era plina de minuni pana ce oamenii, in inteligenta lor, s-au gandit sa o rescrie. si rezulta minciunile si porcariile in care cred oamenii de azi
Imagineaza-ti toate minunile. Fiecare om vindecat de Iisus cand a fost pe pamant. Cum El s-a sacrificat pentru noi! Niste Boschetari Ordinari! Noi nu meritam asa ceva, noi inventam prezervative si anticonceptionale! Noi facem sex, dar nu vrem copii! Sexul a fost inventat pentru copii! Arsenie Boca e Sfantul care a trait cel mai curand! A facut sute de minuni! Pe oameni ca tine D-zeu ii duce in iad! Fa fa o cruce mare la Dumnezeu ca existi! Inca ceva. Daca nu crezi asta, nu e nimic, traieste acum fericita, injura, foloseste ce nu este permis, si la final vei ajunge in iad, Dar daca acum traiesti in ****, viata Vesnica va fi una de milioane! Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa creada in El!