| Pantera2012 a întrebat:

TPU nu ati vazut ca in ultima vreme apare pe Sucuri pe Caiete sau pe jucarii pentru copii apar Semne Oculte pentru Satanistii
Miercuri am fost intr-un Magazin si am vazut un Caiet Care Simbolizeaza Semnul pacii adica Crucea in Jos cred ca astia vor sa ne trimeata in iad la moarte ca sa ne uitam la Semnele lor Oculte? P. S eu nu ma joc cu jucarii de copii micii doar am vrut sa vad daca are semne oculte si are Curcubeul acela si ala e semn Ocult daca va Documentati mai bine?

9 răspunsuri:
| Lex169 a răspuns:

De care caiet?

| Pantera2012 explică:

Dictando ce vrei sa stii de care ieste laughing rolling on the floor

| enigmatica a răspuns:

Despre ce semne oculte vorbesti? E periculos sa avem obiecte care au asemenea semne, dar de care noi nu stim? Intreb si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am vazut o gaura pe un caiet de mate sincer asa imi vine sa-mi bag p in ea

| FucktheSystem a răspuns:

Can not tell if trolling or just really stupid.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Long life for our Master, Satan!

| TheLittleReaper a răspuns:

Si eu am caiete pe care e semnul paciilaughing)si din cate stiu eu, un semn asemanator e la o marca de masini>asta inseamna ca toti cei care fabrica /au acea masina sunt satanisti?

| aL3xzz a răspuns:

Tu singur ai semn ocult la avatar laughing)straight face

| dius a răspuns:

Semnele astea sunt peste tot in jurul nostru... emblemele unor firme...sau diferite semne de pe caiete, sucuri, jucarii ori diferite imagini din anumite videoclipuri.etc sunt peste tot in jurul nostru(iar subcosntientul le "absoarbe"-e mai complicat)oricum daca esti atent la publicitatea de la tv ai sa vezi mai multe chestii asemanatoare