Este tot un fel de TPU.
Pui o intrebare si cineva pe care nu-l cunosti iti raspunde.
Poate fi un copil, cineva cu probleme psihice grave, un sectant in cautare de noi adepti, etc.
Sa stii ca d.p.d.v. crestin exista, insa nu sunt spiritele celor plecati dintre noi, ci Diavolul. Am un prieten convertit la ortodoxie ce facea parte dintr-un grup de satanisti din aceia care fac incantatii, etc., si chiar o patit-o grav cu satana, si acum zica ateii ce vor, dar nu mint. Tot asa au patit-o niste seminaristi in camin, caci unul dintre cei 5 care erau intr-o camera citise molitfele Sfantului Vasile (adica niste rugaciuni de exorcizare pe care numai unii preoti alesi au voie sa le citeasca), si au patit-o rau, inca colegii lui numai s-au speriat, insa el a patit-o mai grav, si cu greu si-a revenit la normal, nu mint.
Si in plus e o chestie tampita, in care faci chestii tampite : incantatii, te tai pe vene, etc. Mai bine nu incerca. E satanic.
Da, cred ca e real, doar ca termenul spiritism e deplasat, nu se potriveste cu realitatea. Nu am incercat, ma bucur pentru asta, si nici n-o sa incerc vreodata, mortii sunt inconstienti, creierul inceteaza sa functioneze la moarte, la fel si gandurile (Eclesiastul 9:5, 6, 10)
In spate se afla o persoana invizibila si foarte puternica.
http://www.gotquestions.org/Romana/fantome-bantuire.html
DeProfundis99 întreabă: