anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU!
Voi credeti in spiritism?
Ati incercat chestia cu cheia in carte si sa chemi un spirit? Ce s-a intamplat? Cum ati tetminat "sedinta"?
Fara raspunsuri deplasate sau comentarii fara rost!

Răspuns Câştigător
| drutzix a răspuns:

Nu.

5 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Este tot un fel de TPU.
Pui o intrebare si cineva pe care nu-l cunosti iti raspunde.
Poate fi un copil, cineva cu probleme psihice grave, un sectant in cautare de noi adepti, etc.

| 熊Panda熊 a răspuns:

Sa stii ca d.p.d.v. crestin exista, insa nu sunt spiritele celor plecati dintre noi, ci Diavolul. Am un prieten convertit la ortodoxie ce facea parte dintr-un grup de satanisti din aceia care fac incantatii, etc., si chiar o patit-o grav cu satana, si acum zica ateii ce vor, dar nu mint. Tot asa au patit-o niste seminaristi in camin, caci unul dintre cei 5 care erau intr-o camera citise molitfele Sfantului Vasile (adica niste rugaciuni de exorcizare pe care numai unii preoti alesi au voie sa le citeasca), si au patit-o rau, inca colegii lui numai s-au speriat, insa el a patit-o mai grav, si cu greu si-a revenit la normal, nu mint.
Si in plus e o chestie tampita, in care faci chestii tampite : incantatii, te tai pe vene, etc. Mai bine nu incerca. E satanic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am incercat.e vrajeala si m inciuna curata, tine de miscarea insesizabila a mainii si atractia gravitationala.nu e adevarat.

| VelaJohnny a răspuns:

Da, cred ca e real, doar ca termenul spiritism e deplasat, nu se potriveste cu realitatea. Nu am incercat, ma bucur pentru asta, si nici n-o sa incerc vreodata, mortii sunt inconstienti, creierul inceteaza sa functioneze la moarte, la fel si gandurile (Eclesiastul 9:5, 6, 10)
In spate se afla o persoana invizibila si foarte puternica.
http://www.gotquestions.org/Romana/fantome-bantuire.html

| RAY a răspuns:

Nu,nu,nu,nu