Daca populatia romaniei ar fi 99 la suta atee ti-as da dreptate dar cum e invers e clar ca minti, tineretul e crestin in ziua de azi, chiar asa mult conteaza 0, 5 din populatia romaniei care e atee?
voi sunteti buni crestini si va arata-i marea iubire din plin, deci traim intro lume buna si iubitoare de buni crestini si iubitori
Si se mai intreaba credinciosii de pe aici ce au unii cu ei. Asta e o perfecta lucrare de admitere la Socola.
Nu comentez tot subiectul, ci doar partea cu "s-au prezis razboaie, sclavie, foamete"... cat de greu poate sa fie sa prezici ceva ce a existat intotdeauna
De ce?
Pai, uite: Frica, violenta, maceluri in masa, coruperea si infiltrarea in politica, promisiuni divine (false). Dupa cum stii, este ca o boala care se transmite genetic. Daca tu o ai, normal ca si copilul tau trebuie sa o aiba. Si asa mai departe... O metoda asemanatoare foloseau si comunistii in inchisori, pentru a-i "converti" pe detinuti/ intelectuali la comunism. Si iti zic eu, nu era deloc frumps!
Pur si simplu "Nu cred".Ma baiatule tu crezi ca in proportie de 99% sunt crestini?! Ha ha! Ce gluma proasta, probabil doar cu vorba, cum multi sunt atei doar cu vorba, adica ei nu se documenteaza nu stiu nimic, asa li se pare lor la moda.Aici nu ma refer la tine, se vede ca tu chiar te documentezi si ai argumente stiintifice.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: