| fuzzer a întrebat:

Traim zile negre in care toti tinerii,rad de Dumnezeu,isi bat joc de tot ce e adevarat, dar uita ca mai mult de 80 de ani,nu traiesc.
Si ce rost mai are,daca ai trait impacat ca un ateu,si L-ai respins din viata ta pe Dumnezeu?
Inocenta spirituala e rupta in bucati, e ca si cum oamenii au orbit.
Scopul nostru pe acest Pamant este sa ne mantuim.Credinta,nu stiinta,ne-ajuta sa construim.
In zilele noastre,e la "moda",sa-L respingi pe Dumnezeu,sa te "plimbi" de colo-colo.
Suntem in zilele din urma,cum nu observati?! Atatea profetii care s-au implinit,cum sa negi asta?! Cand s-a prezis cu mii de ani in urma,ca pe Pamant o sa fie foamete,razboaie,sclavie,ca se va ridica fiul impotriva parintelui,astea nu pot fi negate.Un singur lucru mai trebuie implinit,din toate profetiile biblice,si anume "Armaghedonul,sau sfarsitul lumii", cand se va implini si aceasta profetie, necredinciosii n-o sa mai aiba cuvinte, vor dori pe Dumnezeu,insa atunci va fi prea tarziu.
Si daca nu esti de partea lui Dumnezeu atunci de partea cui esti?!
Razi pana poti,insa aici nu e de gluma,satan e real si ne infecteaza ca o ciuma.

Unde ne-ndreptam? Asta este intrebarea,
Unde ne-ndreptam? Care ne este calea?
Ce avem de facut?

Observ ca Pamantul inca se mai roteste, dar nu mai are mult!

43 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca populatia romaniei ar fi 99 la suta atee ti-as da dreptate dar cum e invers e clar ca minti, tineretul e crestin in ziua de azi, chiar asa mult conteaza 0, 5 din populatia romaniei care e atee?

voi sunteti buni crestini si va arata-i marea iubire din plin, deci traim intro lume buna si iubitoare de buni crestini si iubitori

| greyhound a răspuns:

Si se mai intreaba credinciosii de pe aici ce au unii cu ei. Asta e o perfecta lucrare de admitere la Socola.
Nu comentez tot subiectul, ci doar partea cu "s-au prezis razboaie, sclavie, foamete"... cat de greu poate sa fie sa prezici ceva ce a existat intotdeauna

| BlackSulphur a răspuns (pentru fuzzer):

De ce?
Pai, uite: Frica, violenta, maceluri in masa, coruperea si infiltrarea in politica, promisiuni divine (false). Dupa cum stii, este ca o boala care se transmite genetic. Daca tu o ai, normal ca si copilul tau trebuie sa o aiba. Si asa mai departe... O metoda asemanatoare foloseau si comunistii in inchisori, pentru a-i "converti" pe detinuti/ intelectuali la comunism. Si iti zic eu, nu era deloc frumps!

| fuzzer explică (pentru RAY):

Nu-i vorba de "cretin/ateu", e vorba doar de doua mentalitati diferite!

| fuzzer explică (pentru Mădă0611):

Eu nu am obsevat greseala.Si atunci cand vrei sa critici limbajul cuiva, foloseste ghilimelele.happy

| RAY a răspuns (pentru fuzzer):

In intrebarea ta ai facut referire la ateii, deci ateii fac tot raul in Romania?

| Mădă0611 a răspuns (pentru fuzzer):

Greseala era in raspunsul meu tongue

| fuzzer explică (pentru Mădă0611):

Felicitari,ai primit funda!

TU n-ai cum sa intelegi, esti tanar, tu nu crezi in ceva pentru ca nu crede multa lume si asa ti se pare tie la moda.Tot ce se intampla pe Pamant, nu numai in ROmania se intampla din cauza oamenilor, si din cauza principiilor lor.Acum am si eu o intrebare crezi in Illuminati? Masoni?

Care multa lume 21000 de persoane?
eu nu cred ca din nimic poate sa apara vreun creator
eu nu cred in nimic, cred doar in mine si in stiinta atat

Oamenii fac raul.Prin "OAMENI" se pot incadra atat atei cat si crestini, daca un om, ii crestin doar cu vorba, asta nu inseamna ca este sfant.Dar un ateu mereu va avea aceeasi scuza.

Ma omule in tara asta majoritatea in proportie de 99 la suta sunt crestini, Romania e o tara saraca, violenta, corupta, imorala etc
ce scuza va avea un ateu?

Pur si simplu "Nu cred".Ma baiatule tu crezi ca in proportie de 99% sunt crestini?! Ha ha! Ce gluma proasta, probabil doar cu vorba, cum multi sunt atei doar cu vorba, adica ei nu se documenteaza nu stiu nimic, asa li se pare lor la moda.Aici nu ma refer la tine, se vede ca tu chiar te documentezi si ai argumente stiintifice.