E pisica inteligentule.
Serios? Nu imi puteam da seama.
Nu, nu e pisica. E motan!
Chiar, intotdeauna m-am intrebat de ce trebuie sa punem doar moaca de pisica la avatar, ca de exemplu, cand ne uitam la o femeie, ne cade mereu privirea spre decolteu, fese si picioare. N-ai vazut cate femei sunt complexate de fundul si TZaTZele lor, comparativ cu cate sunt complexate de moaca lor?!
Zi mersi ca n-am pus oo-le de la motanul meu in avatar, sa ii identificati si sexul
Pai pune-le nu mai sta ca iar face cineva confuzie si crede ca este o pisica.
Recomand Funda pentru tine, dar ar trebui sa explici si de unde aceasta zicala, ca sa identificam pe cei agresivi si prosti.
Auzi, offtopic, de ce ai nume de arab (parca si ochelari)si le "canti" bine de prin religia crestina?
Http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ttRrU26Ahyg
Esti atat de ''destept'' incat spui ca am nume de arab numele este pur de turc, da am si ochelari...iar ''de ce-urile'' punele-o preotiilor.
Ai dreptate! My bad! Am vrut sa zic "mulsuman", nu arab, sorry!
Mie imi place tare cum scrii si cum filozofezi. Se vede ca te preocupa studiul religios... de unde esti, cu ce te ocupi?
PS. am fost la Istanbul acum o luna, si am mancat la baclavale si rahat de la Koska de am crezut ca pleznesc! Da' am vazut si sabia lui Stefan cel Mare, haremul, mi-am luat si o geaca meseriasa, imitatie Burberry, ce mai, par la fel de mafiot ca si tine, cu ochelarii aia Police...
Ochelarii nu sunt Police, iar ai gresit
Pentru că Dumnezeu e unul din cele mai violente şi răzbunătoare personaje de basm.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: