Si eu L-am visat o singura data pe Iisus si pastrez visul acela ca pe o comoara.
Cel mai important mod in care El comunuca cu noi esteprin Cartea Lui, Biblia.Te incurajez sa citesti mai ales Noul Testament si Psalmii si inainte sa citesti de fiecsre data roaga - te - Tatal meu din ceruri de rog lasa lumina Duhului Tau cel Sfant si ajuta- ma sa inteleg ce citesc, sa inteleg ce vrei sa imi vorbesti astazi!
Ai sa vezi ca anumite versete sar in evidenta parca ar fi scise cu foc, intelegi instantaneu cu ce se coreleaza din viata ta, sunt un raspuns la care nu te - ai gandit inainte, o incurajare care iti lumineaza toaa ziua.
Psalmii sunt rugaciunile lui David si ale altor credinciosi si toti ne putem identifica cu multe din temerile, indoielile, contrstarile, nelinistile sau laudele pe care le scriu.Eu mi- am subliniat toate versetele din Psalmi cu care ma identific si eu si incerc sa retin cat mai multe si citesc in general zilnic 5- 10 psalmi, sunt o mare imcurajare sufleteasca pentru mine.
Pai, Dumnezeu exista, asta este clar. L-ai visat pe Isus, dar gandeste-te de ce ai facut-o.
Dumnezeu e un personaj fictiv inexistent de poveste puerila, primitiva si absurda scrisa pentru prostirea naivilor si prin urmare indiferent de credinta, de vise, de rugaciuni si de toate ritualurile primitive si lipsite de valoare, realitatea e cea pe care o traim si nu povestile fanteziste.
Nu te ruga sa obtii tu ceva. Trebuie sa ai smerenie si sa primesti tot ce vine asupra ta, bun sau rau, ca din mana lui Dumnezeu.
Daca o sa vezi asa viata o sa-ti gasesti linistea sufleteasca. Doamne ajuta!
Singura credinta adevarata este crestinismul.
Puteti gasi raspunsurile cautate pe www.jw.org.
Tu ii vorbești lui Dumnezeu. Ii spui prin rugăciune toate neliniștile tale, problemele si chestiunile care te supăra. Dar pe el îl lași să-ți vorbească? Sa-ti arate care este rezolvarea la problemele tale? Sigur, nu te gândi că o sa auzi o voce: fă asa. Sau asa. Sau du-te acolo. Nu. În Biblie găsim raspunsul la toate frământarile noastre:
Isaia 48:17, 18 spune: "Iată ce spune Iehova, Răscumpărătorul tău, Sfântul Israelului: „Eu, Iehova, sunt Dumnezeul tău, Cel care te învață ce-ți este de folos, Cel care te îndrumă pe calea pe care trebuie să umbli. 18 De-ai lua aminte la poruncile mele! Atunci pacea ta ar fi ca un râu și dreptatea ta, ca valurile mării".
Un râu (Dunărea, Oltul, Jiul Tisa etc. Cand se va termina de curs? Niciodta. Dar când se vor opri valurile mării sa vină la țărm? Niciodată. Tot așa pacea și liniștea interioară de care te vei bucura când îl vei asculta pe Dumnezeu, nu se vor sfârși niciodată.
Cel mai bun răspuns
Domnul sa te binecuvânteze
Iehova Dumnezeu ne face pricepuți pentru orice. Meritele si laudele sunt ale lui.
Dacă ai obosit să te rogi în zadar... nu o mai fă, simplu. În schimb roagă-te în credință, cum te-a învățat Domnul Isus.
WhatheWow întreabă: