| AvalohAlyn a întrebat:

Tu ai vreo speranta ca dupa ce mori mai exista ceva, o alta viata sau o continuare a existentei? Sincer

9 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

Sper ca da...ar fi nedrept ca totul sa se sfarseasca aici.

| Victor453 a răspuns:

Nu

| Negoita_Alexia_2000 a răspuns:

Si eu ma intreb mereu asta, dar in ciuda faptului ca nu stiu, ajung la concluzia ca daca nu ar exista viata vesnica, cel mai nefericit lucru ar fi sa dormi...deci nu ai suferi cu nmc, nu iti va fi mai rau daca ai muri. Iar in cel mai fericit caz, ajungi in rai unde toata lumea e buna bla bla bla

| Holiday a răspuns:

De ce ai avea sperante legate de lucruri imposibile?!? Si mai ales de ce ti-ai consuma timpul si energia in activitati legate de astfel de sperante desarte?!?

| Mașka98 a răspuns:

''Fiindcă cei vii sunt conştienţi că vor muri, dar cei morţi nu sunt conştienţi de nimic şi nu mai au nicio răsplată, căci până şi amintirea li se uită. Şi iubirea lor şi ura lor şi gelozia lor au pierit deja şi nu mai au parte niciodată de ceea ce se face sub soare ''( Eclesiastul 9:5, 6). O data cu moartea incetam sa mai existam. Totusi avem de la Isus promisiunea ca in viitor va fi o inviere aici pe pamant. Ioan 5:28, 29: ''Nu vă miraţi de lucrul acesta, pentru că vine ceasul când toţi cei din mormintele de amintire vor auzi glasul său  şi vor ieşi afară: cei care au făcut lucruri bune, pentru o înviere a vieţii, iar cei care au practicat lucruri rele, pentru o înviere a judecăţii.''

| danay72 a răspuns:

Da,cred ca putem fi înviati in paradisul pămîntesc care va fi după distrugerea sistemului rau de lucruri. Ioan5:28,29.

| danay72 a răspuns:

Nu,omul când moare nu mai stie nimic si nu merge în alt loc, ci în pământ.geneza3:19,20

| danay72 a răspuns:

Scuze,am încurcat intrebarile

| RAY a răspuns:

Oriunde sa fie doar in ro nu