| RAY a întrebat:

Tu ca crestin cum poti sa isi urasti aproapele cand cea mai importanta porunca e sa isi iubesti aproapele ca pe tine insati?

a da unui user ignor nu e tot ura?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Ignoranta este cea mai mare durere pentru acea persoana, nicidecum o ura. Cand ignori pe cineva fie in realitate sau in mediul virtual, asta inseamna ca vrei sa ai liniste, ca nu doresti sa mai fi deranjat de cineva care nu-l placi.

29 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Pai nu. A ignora nu e egal cu a urà. Cind ignori pe cineva inseamna ca nu te sau nu te mai intereseaza persoana respectiva si nu mai vrei sa ai de a face cu ea. Nici asta nu e prea crestineste dar asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si inca ce uralaughing

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Mai ales pe mine

Răspuns utilizator avertizat
| RAY explică (pentru AnneRose1995):

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Te-ai ofticat ca ti-a dat cineva ignore?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Da,am visat ca viitoarea mea iubita ma ignora pe TPU, plang de atunci intruna ca eu vreau mult o iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Saracul de tine))

| Freya1 a răspuns:

A da ignor nu inseamna a ura ci pur si simplu ca vrei sa eviti cumva sa mai discuti cu acea persoana pentru ca nu sunteti pe aceias lungime de unda si riscati doar sa va certati sa ti ca e o dovada buna de crestinism laughing decat sa te certi cu aproapele tau sa va injurati si jigniti mai bine nu il bagi in seama

| mentholinks a răspuns:

Nimeni nu respecat poruncile, nici macar tu.

| milan9 a răspuns:

Asta ai simtit si tu cand s-a intamplat? happy

| RAY explică (pentru milan9):

Ma enerveaza ca un user ma ignora

| RAY explică (pentru mentholinks):

Nu sunt sfant man

| RAY explică (pentru milan9):

Ce sa simt?

| mentholinks a răspuns (pentru RAY):

Si de ce te astepti atunci ca crestinii sa fie diferiti?

Ca ei spun ca cred in iubirea fata de aproape

| mentholinks a răspuns (pentru RAY):

Fiecare om afirma despre el insusi ca este bun si isi iubeste aproapele. Oamenii sunt nenorociti.

| danut a răspuns:

Nu, nu este tot una cu ura ci doar un lucru logic atata timp cat userul respectiv este ignorat de tine. Daca tu treci pe cineva la ignore atunci userul respecti ar pierde timp citind intrebarile tale la care nu poate replica. Deci este un lucru logic pentru situatia creata chiar de tine. Sunt si alte situatii in care ignorarea unui user este benefica mediului on line, de exemplu ijurii, jigniri, raspunsuri badjocoritoare la principile celui caruia ii adresezi respectivele cuvinte, etc. In atare situatie, o ignorare este foarte propice, curatand mesajele de o cantitate de cuvinte grosolane sau un mediu plin de ura. Este CRESTINESTE in asemenea conditii ignorarea.

| SG1995 a răspuns:

Nu e, ignoranta nu e o forma de ura, daca cineva te tachineaza, iar in loc sa ii platesti cu aceeasi moneda ii esti indiferent este ura?

| CinevaAnonimă a răspuns:

Nu e ura, ci pur si simplu este lipsa dorintei de a fi in conflict cu cineva.

| RAY explică (pentru SG1995):

Nu seby e iubire crestina, ca cand crestini se barfesc intre ei si se injurta si isi fac rau unul altuia e tot iubire crestina, eu sunt un dracusor nu vad marea iubire a lor

Wow ce parere buna ai despre oamenii

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Eh, asta e cu totul altceva...

Asa e seby e altceva, tu tot singur?

Singur, dar nu fara speranta, doar timpul imi va arata ce iese, nu ma dau batut.

Dragule imi place cand spui fara speranta, undeva in universul asta e si o mandruta pentru tine, o intrebare, la o fata care nu te atrage fizic ai da o sansa?

Nu stiu, poate.

Cred ca trebuie sa oferi si sansa asta man