| AvalohAlyn a întrebat:

Tu ce ai vrea de la Dumnezeu? Religiile prezinta doar ce vrea El de la noi si sunt false,aducatoare de frica, conflicte si salbaticiune, insa Dumnezeul Adevarat nu are nevoi si nu vrea nimic de la noi fiindca este perfectiune.Noi,ce vrem de la Dumnezeu, de la Creator? Si ma refer la Cel Adevarat care nu apartine niciunei religii inapoiate si salbatice.Ce vreti de la Dumnezeu?

7 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Faptul ca numai ii cerem si uitam sa ii multumim si sa il laudam, arata ca mereu vrem sa ne dea cate ceva.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Daca as crede ca exista mi-as dori sa-si faca adeptii sa fie toleranti, cu bun simt si cu principii. Sa-si faca slujitorii, oamenii bisericii sa nu mai fure, sa nu mai minta, sa nu mai fie pedofili, sa nu mai fie infumurati si parveniti, sa nu-si mai faca catedrale si case impunatoare, sa inteleaga smerenia si buna crestere.

Din punctul meu de vedere de ateu, admitand ca ar putea exista o sansa sa existe o divinitate mi-as dori mai intai sa-si faca cunoscuta prezenta.

| gratargratar a răspuns:

Draga prietene. Lasa teismul ca o iei pe aratura. Ori traiesti crestineste, ori esti pe langa.
Dumnezeu vrea de la noi sa fim sfinti. Vrea pentru noi, nu pentru El. Ca noi fiind sfinti, sa avem parte de Imparatia Sa. Caci Sfant este Dumnezeu.

Nu-ti mai taia mintea in toate prostiile. Iti spun de acum si treaba ta: alta cale nu este decat Crestinismul si Ortodoxia este "Calea stramta". Ai Sfinti care si-au pus viata pentru asta, nu anemici care scriu cate-o carte si se dau mari filozofi si oameni de stiinta.

| AvalohAlyn explică (pentru gratargratar):

Raspuns mai mult decat amuzant.laughing Merci pentru ca m-ai facut sa rad de absurbitatea ideii tale cretine.

| AvalohAlyn explică (pentru AvalohAlyn):

Absurditatea*

| Tyberiu2000 a răspuns:

Cred ca raspunsul e usor.O lume perfecta.Nu vad rostul creari unei lumi care se auto-distruge.

| AndyAndrey01 a răspuns:

Dumnezeu a lasat omul liber pe pamant nebagandu-se ca sa traim singuri fara ajutor fiecare este cu pacatele lui, cu necazurile lui. cu greselile lui toti oamenii sunt fii si ficele lui Dumnezeu si ne iubeste pe toti in egala masura dar ne mai lasa si liberi dar mai si intervine uneori