| TheWhiteTiger a întrebat:

Tu cum iti arati iubirea fata de Dumnezeu?

23 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ascultand de Cuvantul Sau, facand voia Lui in fiecare zi, avand o relatie personala cu El prin rugaciune.

| FucktheSystem a răspuns:

Și dacă nu-l iubesc?

| Esperança a răspuns:

Renuntand la eu-l meu si punandu-L pe El pe primul loc in viata mea! Ascultand si implinind Voia Sa!

http://www.youtube.com/watch?v=Gj4E71Pf7Ig&feature=related

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Eu imi arat iubirea doar fata de Prea Sfanta Vodka si pentru Prea Marea Bere not worthy

| Dumnezău a răspuns:

Ii fac hamburgeri.

| Rapunzell a răspuns:

Nu prea mi-o arat.

| sandra2012 a răspuns:

Incerc sa fiu o persoana mai buna si sa ii ajut pe cei din jurul meu. Pentru ca Dumnezeu spune ca cine da saracilor, Lui ii da.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Bogdanux a răspuns:

Il ironizez.

| DorelSudoru a răspuns:

Ma rusinez dacai arat iubirea

| ML001 a răspuns:

La fel ca Avraam daca e cazulhappy

| Danyelusha a răspuns:

Te rogi Lui, Ii canti cantari de lauda, cum ar fi:http://www.youtube.com/watch?v=X4hE5a9KFpI, Ii multumesti pentru ce iti ofera si ii spui "Te iubesc!" :X si ai un comportament bun.

nony
| nony a răspuns:

Iubirea nu se arata, prietene, iubirea se simtewinking

| Eღilia62 a răspuns:

Eu prefer sa-L iubesc din suflet si nu sa ma dau mare evlavioasa,cum fac babele pe la Biserica, ca ele se duc in fiecare Duminica, eu ma duc doar la Paste.Ma rog acasa si nu sunt o persoana rea si simt ca "e langa mine", ca ma ajuta.

| คlєxヅ a răspuns:

Ugaciunea de capatai a fiecarui crestin este "Tatal Nostru".
Dar stim foarte bine ca noi avem multe rugaciuni ce apropie omul de Dumnezeu cerandu-i iertare si izbavire de pacate.
Ruga nostra catre Dumnezeu este auzita cand fiinta noastra este eliberata de orice lucru rau,orice gand rau,numai atunci primim raspuns de la El,prin cainta noastra fata de orice lucru rau.
Nu pot sa am un gand rau despre o persoana si sa-l ignor pentru ca in mintea mea gandesc ca am dreptate.
Orice gand in afara de iubire este de la cel rau si infecteaza fiintele noastre cu virusul pacatului.
Cainta este antidotul,iar iubirea este vaccinul.
Nu putem trai aceleasi clipe rele in repetare stiind ca vom fi oricum iertati.
Spovada este iertarea nostra,dar repetarea pacatului este nestatornicia noastra in rugaciune.
Eu sunt unul dintre cei mai mari pacatosi de pe fata pamantului si in viata am descoperit acest miracol al rugaciunii.
Prin rugaciune inteleg orice dialog cu Dumnezeul nostru,dar cel mai important este Slava catre Dumnezeu.
Ce este mai minunat decat sa-ti arati iubirea fata de Dumnezeu cantandu-i Slava.
Dumnezeu asteapta ca tu sa-L chemi si iubirea Lui te va coplesi.
Lasa-ti fiinta deschisa ca sufletul tau sa primeasca iubirea eterna a Sfantei Treimi si vei darui asemeni iubire celor din jurul tau.
Ce imbolnaveste fiinta noastra decat lucrurile lumesti si ce intinereste fiinta noastra,ce bucura fiinta nostra decat iubirea spirituala a tot ceea ce este ceresc de la Dumnezeu.
Fiecare gandeste in felul lui cand gandeste cu mintea,dar atunci cand sufletul vorbeste in tine vezi cum este armonie intre fiinte si acest lucru bucura pe Dumnezeu.
Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui.
Eu prefer sa-L iubesc din suflet si nu sa ma dau mare evlavioasa,cum fac babele pe la Biserica, ca ele se duc in fiecare Duminica, eu ma duc doar la Paste.Ma rog acasa si nu sunt o persoana rea si simt ca "e langa mine",ca ma ajuta.
Renuntand la eu-l meu si punandu-L pe El pe primul loc in viata mea! Ascultand si implinind Voia Sa!

Prin Credinţă.
Iubirea nu se arata, prietene, iubirea se simtewinking
Ascultand de Cuvantul Sau,facand voia Lui in fiecare zi, avand o relatie personala cu El prin rugaciune.
Incerc sa fiu o persoana mai buna si sa ii ajut pe cei din jurul meu. Pentru ca Dumnezeu spune ca cine da saracilor, Lui ii da.
Cred ca te iubeste si cand il urasti ca te iubeste nu doar cand nu-l urasti ca te iubeste.

Pe Dumnezeu nu trebuie sa-l lauzi, doar sa ii dai credinta! happy

raspuns cu intelepciune happy

da-mi funda happy

| cthulhu a răspuns:

Cand imi apare in vis si imi cere sa omor pe cineva rezolv cat de repede posibil.

| brutus123 a răspuns:

Ugaciunea de capatai a fiecarui crestin este "Tatal Nostru".
Dar stim foarte bine ca noi avem multe rugaciuni ce apropie omul de Dumnezeu cerandu-i iertare si izbavire de pacate.
Ruga nostra catre Dumnezeu este auzita cand fiinta noastra este eliberata de orice lucru rau,orice gand rau,numai atunci primim raspuns de la El,prin cainta noastra fata de orice lucru rau.
Nu pot sa am un gand rau despre o persoana si sa-l ignor pentru ca in mintea mea gandesc ca am dreptate.
Orice gand in afara de iubire este de la cel rau si infecteaza fiintele noastre cu virusul pacatului.
Cainta este antidotul,iar iubirea este vaccinul.
Nu putem trai aceleasi clipe rele in repetare stiind ca vom fi oricum iertati.
Spovada este iertarea nostra,dar repetarea pacatului este nestatornicia noastra in rugaciune.
Eu sunt unul dintre cei mai mari pacatosi de pe fata pamantului si in viata am descoperit acest miracol al rugaciunii.
Prin rugaciune inteleg orice dialog cu Dumnezeul nostru,dar cel mai important este Slava catre Dumnezeu.
Ce este mai minunat decat sa-ti arati iubirea fata de Dumnezeu cantandu-i Slava.
Dumnezeu asteapta ca tu sa-L chemi si iubirea Lui te va coplesi.
Lasa-ti fiinta deschisa ca sufletul tau sa primeasca iubirea eterna a Sfantei Treimi si vei darui asemeni iubire celor din jurul tau.
Ce imbolnaveste fiinta noastra decat lucrurile lumesti si ce intinereste fiinta noastra, ce bucura fiinta nostra decat iubirea spirituala a tot ceea ce este ceresc de la Dumnezeu.
Fiecare gandeste in felul lui cand gandeste cu mintea, dar atunci cand sufletul vorbeste in tine vezi cum este armonie intre fiinte si acest lucru bucura pe Dumnezeu.
Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui.

| Doηηa a răspuns:

Prin Credinţă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care dumnezeu ala al evreilor las gaza putin

| Flori_Alex_1997 a răspuns:

Un raspund la intrebarea asta imi trebuie mie mai repede la scoala dar cum ar fi un referat

Întrebări similare