Tu acum te folosesti de stiinta,tehnologia =stiinta,consideri ca nu functioneaza? una e a crede in basme bazate pe nimic alta e a crede in stiinta, iar toata tehnologia este dovada ca stiinta functioneaza, stiinta este scimbatoare asa ca afirmatia ta e nula, stiinta nu este o credinta, religie
Si eu. Gen nu prea cred ce scrie in Biblie Si despre chestiile astea cu Iehova.
Doar ai repetat ca papagalul ce scrie pe Wikipedia ca si acolo scrie ca big-bangul este sustinut de cele mai complete dovezi dar tu momentan n-ai nicio dovada. Este o teorie mai penibila decat cea a crestinilor. Este si o contradictie acolo, ca este sustinuta de cele mai complete dovezi dar nu se stie cum a aparut
Cand mi s-au cerut dovezi le-am dat. Probabil din ignoranta nu le-ai remarcat sau tot din ignoranta le-ai remarcat dar nu le-ai considerat dovezi pentru ca intrau in contradictie cu ce credeai tu deja. Cica imi zici mie ca tot zic de evrei dar tu stii ca ei conduc lumea
Este imposibil sa fi existat ceva inaintea Universului care sa faciliteze dezvoltarea sa pentru ca atunci n-ar fi existat absolut nimic. Tu stii ce inseamna "absolut nimic"?
Intrebare gresita! Nimeni nu crede in religie ci in Dumnezeu!
Corect ar fi trebuit sa intrebi: Tu ce religie ai sau din ce religie faci parte?
Asa e dar nu toti cred in Dumnezeu.
Nu toti cred in Dumnezeul adevarat dar orice religie are un Dumnezeu caruia se inchina, NU religiei...
Hmm, si care-i "Dumnezeul adevarat"? Cel care e atotputernic, omnipotent si omniprezent care a dat libertate omului, si daca nu si-a folosit "libertatea" in scopul lui a adus potopul? O grozavie precum potopul a putut sa nascoceasca dar sa dea de mancare planetei nu poate, hmm, patetic...
Se autoproclama "Dumnezeu adevarat atotputernic, omnipotent si omniprezent si omniscient" dar de 2 ori a fost inselat de Satan, Satan conducand in prezent lumea (conform bibliei)
DA! Exact, acela este Dumnezeul adevarat, dar nu a fost inselat de satana? de unde ai mai scos si asta?
Chiar in Geneza este inselat de om, sub conducerea clara a lui Satan, altfel n-ar fi avut pe cine sa dea vina. (Facerea 6)
Cum mai exact e inselat ca habar nu am despre ce vorbesti dar cred ca nici tu...
Dumnezeu i-a dat alegere libera lui Adam si Eva.
Dumnezeu nu a fost pacalit, Satan a avut si el alegere libera.
Tie ti-ar place sa ai un copil, dar sa te iubeasca obligat?
Nu! I-ai da alegere libera.
Nu cred in religii. Cred in Dumnezeu. Am propria mea parere despre El. Nu vreau sa "copiez" de la altii.
Eu cred doar ca ceva exista, nimic mai mult,
pe langa asta as vrea sa existe zeii si fiinte supranaturale.
Eu cred ca exista zei
Eu as vrea sa-i vad, sa comunic cu ei, nu sa cred sau sa "le simt prezenta" cum zicea profu' de religie ca daca faci bine, il simti pe D-zau, daca rau il simti pe Shaydana.
Of, this life dude.
Si eu as vrea sa vorbesc cu ei nu doar sa simt, caci eu cred ca sunt nesimțit si nu simt. Cand proful ne spune despre Iehova sau eu mai stiu cine ma apuca somnul
Daca-s ne simtiti, ei mai exista?
Nu trebuie sa crezi in religii, niciuna nu e perfecta.
Religia trebuie sa fie Iisus Hristos
In nici una, nici macar a mea, adevarata biserica a lui D-zeu este aceea formata din toti oamenii care cred si urmeaza poruncile Sale si-L iubesc. dar multi sunt crestini doar cu numele asa ca membri acelei biserici doar D-zeu ii stie.
"Nu pretinzi ca ai cunoastere asupra existentei lui dumnezeu dar credinta ai fata de dumnezeu?"
Daca ai credinta nu iti trebuie cunoastere, dupa cum vezi crestini nu cauta in chestia asta nimic logic.
In schimb cunoastere poti sa ai si fara credinta.
Deci unul care are credinta nu se va afirma niciodata fara cunoastere, chiar daca e asa.
Nu e vorba de religie,e vorba ca tu crezi intr-o "forta" care te poate ajuta uneori,iar aceasta are diferite denumiri (Dumnezeu, Alah, Buda), iar cu ajutorul acestor ''persoane'' oamenii au inventat diferite secte/religii ca sa se poate ruga la ele.
In ce cine sau in ce crezi, asta depinde de tine.Tu alegi ''persoana'' care crezi ca te poate ajuta.