anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tu spui: "este imposibil". El spune: "ce este cu neputinta la oameni este cu putinta la Mine".
Tu spui: "sunt extenuat". El spune: "cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea…alearga si nu obosesc…"
Tu spui: "nimeni nu ma iubeste". El spune: "Te iubesc cu o iubire vesnica…"
Tu spui: "nu mai pot sa indur", El spune: "Harul Meu iti este de ajuns".
Tu spui: "nu stiu ce sa fac". El spune: "Recunoaste-Ma in toate caile tale si Eu iti voi netezi cararile".
Tu spui: "nu pot". El spune: "…pot totul in Cristos."
Tu spui: "nu merita". El spune: ".sa nu obosesti in facerea binelui…"
Tu spui: "mi-e frica". El spune: "nu ti-am dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de intelepciune".
Tu spui: "n-am suficienta credinta ". El spune: "credinta vine in urma auzirii Cuvantului lui Cristos".
Tu spui: "nu pot rezolva problema aceasta". El spune: ‘incredinteaza-ti soarta in mana Mea si Eu te voi sprijini".
Tu spui: "sunt singur"… El spune: "Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi!

Poti sa crezi ca El este raspunsul la toate problemele tale?

36 răspunsuri:
| 220V a răspuns (pentru ateu123):

Am citit eu undeva ca tu esti din Germania, sau era o gluma proasta?

| ateu123 a răspuns (pentru 220V):

Locuiesc in Romania am fost cand eram mic in Germania

| ateu123 a răspuns (pentru EmaS):

La penticostali apare zero http://liber-cugetatorii.blogspot.com/ scrieti religia m-as bucura daca ai fi cel putin agnostica deista

| 220V a răspuns (pentru ateu123):

Aaa, deci nu esti neamt, doar ai fost cand erai mic

| William a răspuns (pentru ateu123):

Horus nu a existat, ala nu a facut nimic, a fost inventat. Dar Iisus a facu minuni toata viata.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

"Tu spui: "nu mai pot sa indur", El spune: "Harul Meu iti este de ajuns"."
Azi diminineata imi era atat de rau incat nu mai putea sta in picoare, cum era din partea unui Tata (cum se prezinta God) sa-mi spuna ca harul meu e de ajuns.
De ce nu ma ajuta God sa scap de cele 5 feluri de medicamente ce le iau?