Asta este ceva aiurea, nu o sa fie niciodata chestia asta cu cipurile. Si chiar daca ar fi sa fie, da, as accepta, pana la urma este un numar oarecare!
Sti ca nu se va numi asa, nu? si sti ca, daca nu il accepti, o "boala" sau ceva de genul iti va afecta sistemul locomotor / nervos central nu nu il voi accepta
Serios? Si crezi ca acum nu suntem monitorizați. E o tâmpenie sa crezi ca nu. Poți fi localizat oricând la orice ora oriunde ai fi, dacă se dorește asta. Se poate afla orice despre tine. Pe cine ai sunat, ce mesaje ai trimis, cât ai stat pe net, ce site-uri ai vizitat, chiar și TPU aduna informații despre tine, Google aduna informații non stop, pentru a îți da cele mai relevante răspunsuri în funcție de ce ai cautat.
Un cip în plus nu ma deranjează.
Londra e plina de camere video, oriunde te-ai duce ești filmat, în New York, exista un sistem centralizat de monitorizare video, prin orașe sunt camere video.
Google permite conectarea la unele camere video care sunt conectate la internet. Te poți uita în magazine, birouri, hoteluri, porturi și chiar controla camere. Daca dorești informații despre chestia asta da-mi un PM.
Bineinteles ca putem fi monitorizati.
Daca se vrea, se poate afla si cate linguri am dat in gura azi-dimineata. Nu asta e ideea.
Pana una-alta, pe mine sau pe tine nu ne monitorizeaza nimeni. Sunt sigur ca aia cu resursele necesare pentru asa ceva, au tinte mai importante.
Dar asa, cu chipaletele ala, eu o sa bag niste multe informatii intr-o baza de date, vor-nu vor aia, monitorizatorii.
Deci mai bine sa fiu spionat, decat sau dau singur informatii.
Nu, in nici un caz nu voi accepta sa ne fie rapita libertatea si ma voi opune la aceasta propunere.
Numarul 6 in Biblie se refera la imperfectiune, deci de 3 ori 6 se refera la imperfectiune crasa.Satan nu are nevoie de un numar ca sa influenteze omenirea, pentru ca Biblia arata ca e conducatorul omenirii. 1Ioan5:19
Tu habar nu ai despre ce este vorba si vorbestii ..sti ca cipul ala iti decide viata... daca il accepti 100%mergi in iad si daca esti papa si cel mai mare credincios degeaba odata ce l-ai acceptat pe buna stiinta vei merge in iad
DeProfundis99 întreabă: