A scris unul odată pe TPU "cre(s)tină" şi acum toţi scriu aşa, precum papagalii.
Ca vorba aceea, ce face omul şi maimuţa
Imitatia este ceva natural. Mereu imitam.
S-a demonstrat stiintific ca o chelnerita daca imita exact vorbele clientului primeste adesea mai mult bacsisi.
In viata totul se bazeaza pe imitatie. Sunt sute de exemple. Ti-l dau pe unul care l-am studiat pe viu.
Exista un tip de musca ce imita culoarea si comportamentul albinelor pentru a se apara.
La oameni imitatia este la fel de importanta ca si la animale.
Tu imiti niste cuvine pe care le-ai auzit, imiti anumite comportamente, ai anumite modele pe care le imiti, constient sau inconstient.
Cuvintele pe care le folosesti sunt imitate /invatate de la parinti.
Constructiile pe care le folosesti au fost auzite ti-au placut si acum le folosesti.
In tot ce faci imiti.
chiar si in aceasta unicitate pe care vrei sa o arati imiti pe cineva.
Nu iti dai seama, pentru ca tu tot ce ai luat ai luat de la altii, dar ai uitat de la cine si acum spui ca sunt de la tine.
Mai putin de jumatate din lucrurile pe care le spune sunt de lanoi, restul sunt imitatii.
Nu cred că e cazul să despicăm firul în 4. Chiar dacă iau de la cineva ceva,mă străduiesc să iau doar lucrurile bune, care mă ajută în viaţă, nu cele care jignesc sau fac rău anumitor persoane.
Problema nu e că luăm sau imităm pe cineva, ci pe cine imităm şi de la cine luăm lucrurile respective!
Dar vorba aceea "Să fii domn e o întâmplare, să fii om e lucru mare"
E plină lumea de răutate, chiar mai trebuie să iei şi de la cei din filme?
Să ştii că nu puţini oameni s-au omorât sau au împuşcat pe alţii că aşa au văzut în filme
Judecă şi tu! Dumnezeu nu te-a făcut precum un robot, ci ţi-a dat creier.
Foloseşte-l şi vezi dacă e bine sau nu!
maryse_9270 întreabă:
RyGoLeTa întreabă:
anonim_4396 întreabă: