Ce te face pe tine sa crezi ca nu credem in nimic? De ce faci afirmatii nefondate? Afla ca va veni vremea cand adevaratii crestini vor plati cu pretul vietii pentru credinta lor nestramutata.Tocmai acest lucru ar trebui sa te puna pe ganduri. Daca acesti oameni au fost dispusi sa piarda tit ce aveau mai scump pentru Domnul Isus, inseamna ca acesta este o relitate in viata credinciosului.Si aici ma refer la crestinii autentici.http://www.youtube.com/watch?v=fahmHxMj3K0&feature=related
Ma uit in jur si imi dau seama din cine este alcatuit crestinismul.Crestinii adevarati sunt atat de putini, incat nici nu merita luati in calcul.
Banuiesc ca tu ai copii si sot, ai fi in stare sa ii privesti cum sunt torturati pana la moarte, iar tu ai avea posibilitatea sa opresti acest act doar printr-o simpla afirmatie: Nu cred in Isus! Numai in astfel de situatii poti separa graul de neghina.
Dar eu stiu ca ne asteapta adevarata viata, fericirea si bucuria vesnica cu Mantuitorul.
Nu ai raspun la intrebare, deci ai fi in stare sa te uiti cum iti este torturata intraga familie pana la moarte, pentru Isus?
Cu ajutorul Domnului, da.Eu stiu ca dincolo de moarte ma asteapta rasplatirile ceresti si voi fi impreuna cu familia mea.
Aceasta este una dintre cantarile mele preferate. Mereu imi vine in minte si incep sa cant. Asa ar trebui,ca fiecare crestin sa traiasca aceste versuri.
E minunat sa incerci sa duci o viata placuta inaintea Domnului, sa ai credinta bine fondata pe adevar,pusa pe o temelie ce nu poate fi zguduita. Eu am renuntat la multe pentru Dumnezeu si nu imi pare rau,ba din contra sunt fericita si implinita. In El imi este nadejdea,caci El imi da putere,speranta si ma ajuta sa ies biruitoare din incercari. Ii multumesc si pentru bine si pentru rau,caci asa ne invata Cuvantul Sau sa primim si raul asa cum primim binele.
Fiecare trebuie sa se cerceteze pe el insusi, tu nu poti cerceta un alt om, deci cerceteaza-te pe tine si vezi tu cum esti? Care este drumul pe care mergi? Sper sa nu fi prea ingrijorat de traiul crestinilor si sa te ocupi de viata ta.
Fiecare cum isi asterne asa doarme.
Refugiul si increderea mea este in Dumnezeu. Increderea ta in cine/ce este?
http://www.youtube.com/watch?v=nB8WfxMvtpU
Nu sunt ingrojorat de traiul crestinilor, doar scarbit cand vad cata falsitate si imi este scarba sa merg pe strada crestina.Cunosc cativa crestini adevarati si chiar ii respect pentru convingerile lor.
Daca ti e scarba nu mai iesi ma te obliga cineva? stai in casa inchis, sau muta te in munti sa fii doar tu si D-nzeu, crede ma ca eu departe de a fii printre cei mai credinciosi si smeriti oameni, dar tu...M-ai intrecut si poti sa te pui in cu, r si-n cap sa dovedesti ca nu i asa, Mai intrecut bai
Prietene, ma feresc sa jignesc dar tu esti prost, dupa fata ta se vede ca esti un cocalar handicapat, care stiga si el doamne doamne de sarbatori.
1.Nu mi-ai raspuns la intrebari.
2. Te cred si te inteleg si eu vad zi de zi "crestini" falsi. Chiar avem un exemplu aici(nu vreau sa arat cu degetul),dar tu nu trebuie sa te uiti la acesti oameni falsi. Uita-te la Isus Hristos,El trebuie sa fie exemplu tau,modelul tau de viata, pentru ca la urma urmei,pe El trebuie sa il urmezei nu pe un om.
Si eu am trecut prin multe si pe mine au incercat sa ma darame multi "crestini" dar eu aveam credinta mea zidita bine si nu m-am uitat la ei. Daca ma uitam la traiul lor eram pierduta,iar eu nu vreau sa fiu pierduta,ma lupt cu orice pret,lupta buna a credintei. Si nu ma intereseaza cum traieste unul si altul, ci cum traiesc eu.
Scopul meu este sa il cunosc cat mai bine pe Dumnezeu, sa cunosc Voia Lui si sa implinesc Cuvantul Sau. Daca El zice nu fura si un "crestin" fura eu trebuie sa ma las de credinta ca omul acela a furat?
Nu te mai feri ma sa jignesti educatule care esti, jigneste ma, doar esti ateu nu ti se intampla nimic! hai bafta si sa l iei in gura, aici ma opresc ca deja imi fac nervi cu un tampit si nehalit ca tine, mai bine pregateste te de munca si du te sa ti asiguri traiul ala sarac si sa ti platesti ratele la banca
Nu asta era scopul intrebarii, era mai degraba pentru oameni ca grgdlk, care pretind ca sunt crestini, dar nici macar nu incearca sa fie niste oameni mai buni, nici macar nu a citi biblia, iar eu ca ateul am citit-o si pot spune ca a fost o carte destul de buna. Adica de ce oamenii astia nu devin atei, de ce sa ramai ipocrit, daca tu nu crezi?
Eu ca tot ateul fac o facultate, am sa te chem pe tine "crestinul" sa imi repari veceul. Daca nu esti in stare sa citesti cateva randuri, ca doar vorba aia esti cocalar, daca Guta nu canta nu esti in stare sa gandesti, mai bine nu mai raspunde, ca nu te obliga nimeni.
Dragul meu, acesti oameni inaintea Lui Dumnezeu sunt catalogati ca drept necredinciosi. Sa nu crezi ca orice om care e nascut sau botezat intr-o familie crestina Dumnezeu il vede ca pe un crestin. NU! Dumnezeu nu se lasa batjocorit.
Fiecare om isi va lua rasplata. Biblia ne zice clar si raspicat care sunt faptele oamenilor crestini si care sunt faptele oamenilor despartiti de Dumnezeu. Iar atunci cand vezi un om cu astfel de fapte, departeaza-te de el.
Galateni 5: Şi faptele firii pământeşti Sunt cunoscute, şi Sunt acestea: preacurvia, curvia, necurăţia, desfrînarea,
20 închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbile, certurile, zavistiile, mâniile, neînţelegerile, desbinările, certurile de partide,
21 pizmele, uciderile, beţiile, îmbuibările, şi alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri, nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.
Iar acestea sunt faptele oamenilor nascuti din nou.
22 Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia,
23 blândeţa, înfrînarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.
24 Cei ce Sunt ai lui Hristos Isus, şi-au răstignit firea pământească împreună cu patimile şi poftele ei.
25 Dacă trăim prin Duhul, să şi umblăm prin Duhul.
26 Să nu umblăm după o slavă deşartă, întărîtându-ne unii pe alţii, şi pizmuindu-ne unii pe alţii.
Nu am citit asta, dar iti recomand sa ii arati textul asta lui raymusic, e un utilizator al TPU.sa vezi ce spune
Asa, si ce propoui cu melodia ta? ne faci tu ipocriti ma? tu esti un pocait tampi probabil, care s-a plictisit si se da mare credincios pe face book si pe TPU, du te ma si roaga te pentru oamenii care i faci tu ipocriti sa revina pe calea cea buna daca esti asa inimos cum te dai, eu macar recunosc sunt pacatos si daca erai acum in fata mea iti rupeam capu ca esti prea tampit, hai acum contraataca credinciosule
Ce faceai tu ma ? Prietene daca nu esti in stare sa deduci din acest text ca eu sunt ateu, mai bine sinucide-te ca ocupi spatiu degeba, ipocritul dracu. Ma uit la tine, esti din Brasov? ca poate iti ofer aceasta ocazie sa imi rupi capul, ca nu am facut box 8 ani degeaba, deci abia astept.
Asa mult m a interesat ce esti tu ca nici n am citit toata panarama aia de acolo.si esti un ateu foarte prost, daca esti ateu la ce mai zici ma ca stii tu noiste crestini adevarat? mars in mm de boxer prost ce esti, ca mata si tactu cand te au facut erau ori beti ori esti facut la 7 luni
Ba uite de exemplu, imi pot da seama ca tu esti IPOCRIT, pentru ca am cunoscut si cresitini, care nu jignesc ca handicapatii pe internet cand vad ceva ce nu le convine, eu zic sa te sinucizi ca si asa nu plange umanitatea dupa un cocalar.
anonim_4396 întreabă: