| chelstone a întrebat:

Un alt caz socant intamplat in biserica ortodoxa:
http://stirileprotv.ro/......zului.html

La nici doua luni de la precedentul caz in care un copil era sa moara la "sfantul" botez, acelasi ritual barbar la care sunt supusi copiii de catre preoti a avut aceeasi finalitate, copilul a ajuns la spital, asta pentru ca a avut sansa sa primeasca primul ajutor de la un sofer de tir care urmase un curs de specialitate, insa scuza preotului este de-a dreptul penibila si jicnitoare la adresa parintilor: "cine stie ce pacate au parintii?!" intregul interviu il puteti urmari in videoclipurile atasate stirii de la link-ul postat mai sus.

Cat timp o sa mai continue aceste practici inumane in biserica ortodoxa?!
De ce sunt parintii copilului luati peste picior, preotul scuzandu-se si aruncand vina asupra parintilor (au si ei o vina, ca au dorit sa boteze copilul, dar asta e alta discutie)?!
Ar trebui interzis prin lege acest ritual, tinand cont de riscurile la care sunt supusi copiii?

25 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Daca asa zice traditia. ce sa-i faci. cata apa o fi inghitit copilul ala. Doamne Fereste!

| Urzi23 a răspuns:

Eu propun ca cei 5-6 supravietuitori ai Holocaustului Cazanului de Botez =)) vezi mai sus, sa stringa alocatia si sa o doneze pentru un monument : Martirii Cazanului de Botez. Eventual ceva asemanator cu acesta http://www.timesnewroman.ro/......calaureat. Auzi "domle" cazutii la bac sunt martiri=))
Astia or fi cei scapati cu infirmitati de la botez =)), impreuna cu cei de mai sus care sunt rudele celor martirizati =))

Răspuns utilizator avertizat
| Urzi23 a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

IntrebariIntrebatoare a răspuns (pentru Urzi23):

Daca o sa-ti moara copilul la botez o sa mai faci mistouri ca acum?

Urzi23 A raspuns cu intelepciune:

Umbla vorba prin popor "soiul rau nu piere" Pai daca tu traiesti de ce sa ma ingrijorez eu?

IntrebariIntrebatoare a răspuns (pentru Urzi23):

Dumnezeu te vede si cand iti bati joc de lume, sa stii

Unde bre ca eu sunt cel mai pasnic om, Pe tine nu te vede ca "Pre multi tragi in ratacire"
Cite raspunsuri din ale mele ai pe constiinta tu cu clonele tale, pe tine nu or sa te inhame dracii la plug rolling on the floor? ca te porti ca un judecator nedrept?

Ma na,,,,, e dar tu cind apesi pe taste gindesti?
Fa la dreapta melculerolling on the floor

| Trinitas a răspuns (pentru Urzi23):

Impusca-te intre picioare si apoi sari in cap de pe un bloc.

| Urzi23 a răspuns (pentru Trinitas):

Trinitas a răspuns (pentru Urzi23):

Impusca-te intre picioare si apoi sari in cap de pe un bloc.

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Fugi la vale melcule rolling on the floor

| คlєxヅ a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Urzi23 ala e nebun, si stii de ce? Eu, aveam o intrebare si am luat-o in serios foarte tare ca mi-a fost frica. Iti si spun intrebarea: Salut TPU! Am un caine la care cand sa ma duc sa il mangai facea ca un lup.Pot sa stiu si eu motivul acestei intrebari? Si el da niste raspunsuri de ca.t mai ales ca mai si injura lasa-l ma daca e copil fara viitor asa sa ramana.Si sa nu zica nimeni de tine ca esti pocait ca nu esti oricum ai dat un raspuns foarte bun. Hai sa facem toti ceva fara sa il bagam in seama pe urzi23.

| miradoniz a răspuns:

"Cat timp o sa mai continue aceste practici inumane in biserica ortodoxa?!"-practica botezului nu consta neaparat în înecarea sugarului, stii.Adica au mai si supravietuit câtiva de câte secole se tot practica!

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Deci se poate intampla ca unii parinti sa fie prosti, inculti, dobitoci, fanatici, pe cand un preot a terminat o facultate, deci ar trebui sa fie mai rasarit si sa isi ia cateva masuri de siguranta cand face un botez, ori sa i toarne putina apa in cap, ori sa-i tina caile respiratorii astupate, e mai putin periculos decat sa ia apa in plamani. Copii mici sunt atat de vulnerabili nici macar nasul nu si-l pot sufla ( este un aspirator mic de nas) dar sa mai dea afara apa din plamani. Sambata sunt invitata la un botez dar o sa ma duc doar la petecerea de dupa pentru ca nu as suporta sa vad un popa cum incearca sa inece un copil, pentru ce ca asa este datina?

| Urzi23 a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Poate te vede Parintele si te confunda cu ala mic si te boteaza pe tine prima, vezi sa nu faci in scaldatoare rolling on the floor. Unde te duci la botez sa vin si eu cu 1 ban sa-ti dau pentru dintuci rolling on the floor

| RXN a răspuns (pentru Urzi23):

Stii cine face o gluma si rade de unul singur, nu?

| Urzi23 a răspuns (pentru RXN):

RXN a răspuns (pentru Urzi23):

Stii cine face o gluma si rade de unul singur, nu?

TU rolling on the floor

| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru Urzi23):

Pe noi ne doare in cur daca ne vede, ca nu ne pasa, pe tine ar trebui sa te ingrijoreze rautatile care le zici.

Nu am nicio problema daca vrei ma si cac in scaldatoare!

| Urzi23 a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

FetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru Urzi23):

Pe noi ne doare in cur daca ne vede, ca nu ne pasa, pe tine ar trebui sa te ingrijoreze rautatile care le zici.

Nu am nicio problema daca vrei ma si cac in scaldatoare!

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Ce ai ma?

| RXN a răspuns:

Eu nu inteleg multe din obiceiurile acestea,iar acesta e unul din ele.
De interzis,nu-l interzice nimeni,caci 'suntem o tara cu profunde radacini ortodoxe',dar macar sa nu puna in pericol viata bietului copil,care nu are nicio vina ca preotul e imbecil sau ca parintii permit practicarea ritualului asta. Daca se tine musai sa-l boteze,sa-i toarne apa in maini,nu sa se apuce sa-l invete sa inoate pe sub apa in cristelnita.
Iar ca o alta dovada a prostiei inimaginabile de care dau dovada unii-"Nu a gresit. Si eu fac la fel". Daca protopopu' lu' peste face asa,inseamna ca automat o fi si bine, ca el o fi perfectiunea intruchipata."Fiecare preot face cum considera el mai bine"-Eu zic sa-l tina sub apa vreo doua minute, sa fie sfintit si pe interior.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Si totuși, unde DRACU scrie in biblie că trebuie sa înece copilul pentru a-l boteza? Chiar trebuie să-l bage cu totul în apă? mai dă-o-n morții ei de religie. ma pișh pe toate religiile din lume.

| Esperança a răspuns (pentru GoodGuyOviCONTSUSPENDAT):

Pai aici este problema. Ca in Biblie din contra, ni-l da exemplu pe Domnul Isus care s-a botezat la 30 de ani.Adica,botezul este un act pe care trebuie sa il faca omul la varsta cand e constient,nu dus pe brate, si sa vorbeasca altii in locul lui. Botezul este un act personal care il faci numai daca vrei, daca simti ca trebuie sa faci pasul acesta. Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa vina la El. Numai cine vrea!

| คlєxヅ a răspuns:

Ai vazut si tu stirile? pai preotul ala ar trebui sal tina 2-3 minute. da lo tinut 10 sau 12 minute de asta a murit

| Criss999 a răspuns:

Am auzit. Chiar de cateva secunde a fost stirea. Este socant!

| DracuIaV2 a răspuns:

Ce sfant ba cai doar o cladire si un butoi cu apa drg...
iar isi bate dumnezau joc de prunci;[[[[ ce nesamtat
a murit pruncu "e voia lui dumnezau" =]]]