| BuGaTy a întrebat:

Un an plin de bucuri La multi ani! 2012 sa traiti!

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Bunul Dumnezeu sa ne lumineze calea,sa ne umple inimile de bucurie,de dragoste, sa ne dea intelepciune, sanatate si multe binecuvantari.La Multi Ani!

| MMihai a răspuns:

Mulțumesc, și ție la fel, îți doresc „ Un an plin de bucurii "!

| DomineRex a răspuns:

Eh ce dracu ori cum o sa murim cu totii, sa traiti, cat mai puteti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomineRex):

Bah DomineRex cred ca tu te-ai uitat prea mult la filmul 2012 sfarsitul lumiiphbbbbt mai lasa-le dracu de filmeat wits' end tu pana si acum crezi ca vine sfarsitul lumii in 2012? laughinglaughinglaughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorhee hee

| DomineRex a răspuns (pentru anonim_4396):

Am zis eu ceva de sfarsitul din 2012? am zis ca ori cum o sa murim deci traiti cat mai puteti.
Ca unii dintre noi o sa moara in 2012 asta este garantat la fel cum si in 2011 au murit oameni. Sfarsitul meu si al tau va fi inainte sa se sfarseasca lumea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomineRex):

AHA! Scuze DomineRex dar nu mi-am dat seamabig grin Ai dreptate in fiecare zi mor oameni din diverse continentetongue Sfarsitul lumii va veni peste cine stie cate milioane de anilaughing

| Ronnix a răspuns:

La multi ani!

| MâţulMov a răspuns:

La mlti ani si tie!

| YoCookieMonster a răspuns:

Multumim,si tie la fel, numai bucurii si tot ce e mai bun in noul an 2012!:X

| MrsEinstein a răspuns:

Multumim. Fie ca noul an sa-ti aduca multe bucuri, si tot odata multe impliniri! LA MULTI ANI 2012!

| odorash a răspuns:

Multumim. Deasemeni. O ploaie de stele sa-ti inunde sufletul cu lumina. La multi ani.

| BuGaTy explică:

Mersii, la fel!

| Yoana3 a răspuns:

Mersi la fel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fuck off!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc la fel

| z0zole a răspuns:

La multi ani tuturor.