Imi place acest text!
Este foarte adevărat...ateei nu ar crede in ceva nici in ruptul capului.Nu inteleg de ce. Poate fac un păcat, dar nu-mi place deloc de ei!
Nu cred in Dumnezeu pentru ca mi se pare imoral.
Dumnezeu a lasat omului liberul arbitru. Adica aceasta poate alege sa creada sau sa nu creada in acesta. Debilul mintal nu poate intelege ca exista si persoana cu opinii diferita care au ales sa nu creada, indiferent de motive.
Eu cred ca am stabilit de mult; crestinii sant inapoiati prosti si tin lumea in loc.ateii sant teligenti rationali si duc lumea inainte. fara oprire.acuma in secolul vitezei cred ca o duc la vale.om vedea oi unde vom ajunge.da eu zic sa ne vedem de drumurile noastre fistecare si cine stie? poate se vor intalni vreodata.
Horus nu a murit pe cruce, nu te mai luat dupa toate prostiile zeigest, uite:http://ro.wikipedia.org/wiki/Horus
Iti impartim sentimentul, nici noi nu prea te placem, dar nu ti-o spunem in fata, eu cel putin nu te prea plac dar nu o spun, nu?(ops i did it again.) in fine, nu iti plac ateii ca nu ai ce argumente sa aduci cand esti luat la intrebari tu si dumnezeu tau sau?
Interesanta opinie, dar cam in mare masura ai dreptate, insa nu suntem noi in masura sa judecam ateei.
Păi de aceia este ateu, daca l-ar convinge sa creada in Dumnezeu, nu ar mai fi.
Mare smecherie da i-am vazut in banca.
Banii exista ii poti atinge, ii simti, au culoare, forma au miros exista!
Oxigenul exista?
Da
Si il vezi?
Nu.
Atunci el nu exista?
Da exista oxigenul se simte, se foloseste in medicina, oxigenul exista!
Oxigenul ghici ce face parte din stiinta.
Te-ai gandit vreodata ca daca te nasteai in India erai Hindu? Daca te nasteai in Iran erai musulman? Daca te nasteai in China erai budist?
Ce te face sa crezi ca ortodox e religia reala? Doar pentru ca spune,, asta si doar asta e religia care iti da bilet spre rai''? Din pacate asta se spune despre toate religile.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: