Daca poti avea in acelasi timp o mana si apoi doua iar cand nu reusesti ceva chiar trei probabil ai putea si ceea ce intrebi tu.
Da,poate spune,cred in dumnezeu, dar nu stiu daca exista, apreciez persoanele care recunosc ca nu stiu daca exista, credinta e, cunoasterea e altceva
In niciun caz. Crestinul este sigur de existenta lui Dumnezeu, de intruparea Sa, de moartea si invierea lui Hristos pe cruce.
Evrei 11:1 - "Și credința este o convingere cu privire la lucrurile în care sperăm, o siguranță cu privire la lucrurile care nu se văd."
3 - "Prin credință înțelegem că veacurile au fost așezate prin Cuvântul lui Dumnezeu, așa încât ceea ce se vede n‑a fost făcut din lucruri care sunt vizibile."
Mai departe, in tot capitolul se vorbeste despre credinta.
Odata ce ai spus ca nu esti sigur ca Dumnezeu exista, nu mai ai credinta. Daca spui ca esti 99.99% sigur ca Dumnezeu exista, nu ai credinta. Nu mai spun de moartea si invierea lui Hristos.
Dar poți dovedi empiric ca exista dumnezeu? practic voi afirmati ca exista dumnezeul vostru crestin,vorbim acum de zeul tau,deci zeul ce dovezi prezinta in plus fata de ati zeii? fara versete din biblie, spune tu poti dovedi ceva? istoric de exemplu nu vorbesc de existenta unui personaj numit iisus si de minuni, miracole, nastere dintr o virgia, inviere?
Ba da despre asta e vorba,asta asteapta orice ateu,o dovada empirica,asta e vorba la fiecare discutie cu voi teisti,unde e dovada empirica ca exista zeul tau,alte intrebari sunt de prisos,apoi veniti cu argumente gen nu poti dovedi ca nu exista,argumente gen complexitate,desigen,atacuti la adresa evolutiei,big bang, apel la emoti, iisus vrea o legatura speciala cu tine sau cum mi-a spus un user ieri pai nu trebuie sa ne intrebam asa ceva, practic sa nu cercetam, sa fim curiosi, ce dumnezeu e ala care isi da ratiune apoi te baga in iad ca te ai folosit de ia
Ba da spune, spune. Hai spune, bunicule, spune! Te ruuuugam! )
Andraa_3088 întreabă: