Dupa ce e scris in biblie ajunge in iad doar daca neaga existenta sfantului duh, e scris cam sub forma asta, dumnezeu iarta orice pacat cu exceptia negarii sfantului duh cine neaga sfantul duh va arde pe veci in flacarile iadului
După moarte nu ajungi nici în iad nici în rai, ci pur şi simplu nu mai exişti. Speranţa care o oferă Biblia este că la momentul potrivit, Dumnezeu îi va învia pe cei care consideră demni de asta. Iată ce se spune la Faptele 24:15 : Va fi o înviere, atât a celor drepţi cât şi a celor nedrepţi.
Cei "drepţi" sunt persoanele care sau supus voinţei lui Dumnezeu în timp ce şi-au trăit viaţa.
Cei "nedrepţi" se referă la toate persoanele care, dintr-un motiv sau altul (inclusiv o boală mintală), nu avut ocazia să înveţe despre Dumnezeu şi să demonstreze dacă doresc să asculte de El sau nu. Biblia spune că aceşti oameni vor fi înviaţi pentru a li se oferi şansa de a-l cunoaşte pe Dumnezeu şi de a demonstra dacă vor să asculte de El. Cele bune!
Ce oameni lasi , "Anonim intreaba:"
Ce ziceam, unii sunt crestini DOAR pentru ca sunt fricosi.
Ce treaba am eu cu mantuirea lui cand eu insumi ca credincios am o limita; cat un bob de mei, sau de mustar, si nu stiu sigur, in credinta cat inseamna asta? stiu doar ca nu trebuie sa obosesc facand binele si sa fug de rau, si de practicarea pacatului.deci la judecata merge-vom toti.fistecare va fi judecat cu dreptate; dupa vremurile traite, dupa manipulare, dupa facultatile fiecaruia, dupa pacatele facute, cu voia, fara voia, cu gandul, cu vorba si cu fapta.deci ce am eu cu debilul,cu nebunul, cu ateul, necredinciosul, idolatrul, ul, sau hotul, criminalul, politicianul, fariseul etc? sant eu mai bun? sant mai rau? fiecare alearga pe culoarul sau, sperand sa primeasca cununa.
frato întreabă: