| roby223 a întrebat:

Un ex-musulman mi-a spus ca in coran scrie ca "femeia care isi refuza barbatul in pat comite ceva haram".
Ii adevarat?
Ma puteti ajuta cu versetul respectiv?

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu stiu, mai, stiu ca femeia nu are voie sa refuze sex cu sotul ei, cu exceptia ciclului menstrual. Invers, femeia are dreptul sa ceara relatii sexuale cu sotul ei, in special in relatii poligame.

Răspuns utilizator avertizat
| Werrich a răspuns:

Ti-a spus de ce a renuntat la islam? Multumesc

| roby223 explică (pentru Werrich):

Pentru ca atunci cand a venit in europa a inceput sa isi dea seama ca religia lui nu e intocmai o religie a pacii si a libertatii

| roby223 explică (pentru Werrich):

Si daca stai sa te uiti putin asa si este, islamul este cea mai agresiva religie, si crestinii au ucis in numele religiei, dar musulmanii inca o fac, nu au evoluat de loc, tot la stadiul de barbarii au ramas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar și în creștinism este așa...soții trebuie să își îndeplinească datoria unul față de altul. Desigur că sunt perioade fiziologice sau simple momente în care poate unul din parteneri nu se simte bine sau chiar post, iar atunci ar trebui să fie înțelegere...dar ideea e că Dumnezeu nu privește cu plăcere când îți refuzi soțul/ soția cam de fiecare dată. Chestia asta cu refuzatul nu prea o înțeleg, dar în fine.

Întrebări similare