anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un exercitiu de imaginatie.
Daca te-ai trezi intr-o dimineata si ti s-ar spune ca poti sa faci ce vrei. Ce ai face in legatura cu religiile, cu bisericile? Le-ai da oamenilor libertatea religioasa?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Nu aș face nimic. Oamenii au libertate însă sunt prea orbi ca să o observe.

34 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici depinde de persoana... decizia fiecaruia cu privire la credinta. Ce m-a deranjat este ca tu chiar ai impune oamenilor modul tau de gandire, si nu i-ai lasa liberi.

| AC4S4 a răspuns:

Am realizat ca multi dintre cei care spun "Tine-ti religia pentru tine", daca ar fi la putere, ar fi mai dictatori decat cei care-au fost in comunism si ar impune doar modul lor de gandire pentru fiecare om.
M-as fi asteptat sincer sa primesc raspunsuri de genul "Biserica sa nu mai primeasca bani de la stat, sa functioneze pe banii propri", dar am primit raspunsuri pline de ura in general...
Asta este diferenta intre cel ce-L urmeaza pe Isus, si omul moral, obisnuit, fara vreo credinta. Daca unul din ei ar fi la putere: Primul ar tolera pe cei din jurul lui, al doilea ar baga in inchisoare pe cei care spun "eu cred in Dumnezeu".

O sa acord si funda, si va multumesc ca ati raspuns.

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

"In antichitate e existat o Epoca de Aur" - Cand? Unde?

| Iunix a răspuns:

Inițial m-aș gândii să dau foc tuturor bisericilor și să-l las pe Dumnezeu să le stingă. Dar, înainte de asta am o variantă mai bună. Aș împărții lumea în două ( în caz că aș avea puteri supranaturale ), două planete identice, pe una să stea credincioșii, indiferent de religie, iar pe alta să stea ateii. Și gata, vedem care o duce mai bine. Sau, varianta număru 3. Pe cei ce cred în prieteni imaginari îi trimit la psiholog.