Iti dai seama Ray ca nu putea spune " hahalerul arde in iad pe vecie pentru ca nu l-a pupat in dos pe Dumnezeu", nu? E totusi un copil.
Papa nu minte niciodată! ) Și sigur nu ar spune "hahalerul"
Ai dreptate, dar trebuie apreciat faptul ca au acceptat evolutia, big bang, se indeapta spre deism
El poate minti ca minte intr o limba moarta =latina
Everybody lies.
Dumnezeu nu mantuieste omul in baza faptelor bune, ci doar prin credinta in jertfa de la Golgota. Unii vor sa fie mantuiti, dar vor sa ocoleasca crucea.
"In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti." (Fapte.4:12) Deci nici in in "numele" faptelor bune.
Pe de alta parte, vor ajunge in cer si oameni care nu au cunocut pe Dumnezeu pentru ca nu a ajuns la ei cunostinta de Dumnezeu, dar care totusi au trait frumos.
Dar atata timp cat ajunge la om cunostinta de Dumnezeu iar omul refuza aceasta, atunci este si normal ca acest om nu va ajunge in cer tocmai din pricina ca nu doreste el sa fie acolo -nu ca nu ar dori Dumnezeu.
Exista posibilitatea ca pe patul de suferinta oamenii sa se decida sa Il primeasca pe Dumnezeu in viata lor. Poate ca asa o fi procedat si tatal acestui baiat. Sau poate ca nu.
De aceea, pentru ca nu stim acum -dar vom afla atunci-, raspunsul concret este: nu stim.
Sunt de acord cu Endoryus cand spune: "E totusi un copil."
Daca acelui copil i s-ar fi spus adevarul, ar fi existat toate sansele ca el sa se arunce in fata primei masini.
Man, a spus ca Dumnezeu nu tine oamenii buni departe de El, DAR nu a comfirmat ca era bun; dupa standardele papei nu era. Practic ii spune: ''DACA era bun, e cu Dumnezeu''.
Romanii ar spune probabil ca numai Dumnezeu stie, si este adevarat. Nu putem sti ce a fost in inima acelui tata in ultimele momente de viata.
Dar sa nu ne indepartam de adevar, pentru ca Isus este singura Cale. "Plangeti cu cei ce plang" spune Biblia.
Mda,e prima dată când aud asta.
Nu ar muri. Dacă ar muri, ar însemna că eu nu am fost în stare să-i tratez, că nu am fost suficient de bună.Și mândria mea ar avea de suferit
N-ar înnebuni.Nu din prima.
Referitor la copilul ăla, nu cred nimic legat de unde va ajunge tatăl lui.Copiii au în general tendința să creadă că părinții lor sunt perfecți, niște modele de urmat.Și chiar dacă aș crede că ar ajunge în iad, nu i-aș spune.Nu din cauză că mi-ar păsa de el, evident.
Te am suparat? nu am avut intentia, am vrut sa spun ca esti prea sincera cu oameni, oameni uraste adevarul
Nu ești atât de important cât să mă superi.
Oamenii slabi urăsc adevărul.
Nu există "prea sincer"
Credeam ca sunt lanterna noptilor tale
Lanterna? Fii și tu mai romantic,"lumina"/"farul" etc.
Îmi place întunericul.
Ok sunt soarele din universul tau intunecat si asa un user ma numit lucifer
Sunt atatia ortodocsi pe site, intreaba-l pe Bogdan, milan, toti ti-ar spune ca exista pocainta in Biserica Ortodoxa.
Spovedania = recunoasterea pacatelor si indreptarea lor - adevarat. Acelasi lucru inseamna si pocainta. Doar ca multi romani inteleg gresit aceasta taina (pentru ei spovedanie = resetarea pacatelor, total gresit)
https://www.crestinortodox.ro/......69802.html - cauta Taina Pocaintei.
Sunt mai multi termeni folositi de neoprotestanti care exista si la ortodocsi, dar numai putini ii folosesc (de exemplu Nasterea din nou).
Cunosc un baiat care a scris o carte tot asa ca tine doar in domeniul arta seductiei, astept sa te citesc
https://www.scribd.com/document/369296267/Atractia-fizica
"Da"
Doar n-am să-i distrug speranțele. Oricum îi vor fi distruse, mai repede sau mai târziu.
Cred ca tu ai spune ceea ce crezi, am eu senzatia asta, tu daca ai fi doctorita ti ar muri toti pacienti sau ar inebuni