Nu exista împărăția lui Iisus. El nu a fost nici aici împărat. Nu exista o alta realitate. Trăim pe pământ, nu in basmele din cărți, nu in vise.
Nu, deoarece pentru a te darui lui Dumnezu in totalitate, trebuie mai intai sa te darui oamenilor. Iisus Hristos aflat in suferinta de dinaintea mortii si-a iertat calaii.
Un om care isi uraste aproapele nu este vrednic de imparatia lui Dumnezeu, care inseamna dragoste, iertare, milostenie.
Iubirea aproapelui nu se referă la iubirea dintre un bărbat și o femeie. Dacă îți iubești aproapele, nu îl ucizi, nu faci desfrânări cu el, nu îl furi, câteva din cele 10 porunci evreiești biblice.
Ray,am înțeles că eşti ateu.Am înțeles bine?
Ce vrei să se întâmple cu rămăşițele tale pământeşti?
Copacul vieti https://www.tablouri-de-vis.ro/copacul-vietii-2-45662
Existenta noastra este legata de constinta noastra da? dupa ce ai murit prespun ca se termina totul atunci, nu stiu fata nu am murit, intre a crede si a stii este o diferenta, nu cred ca exista dar nu stiu daca exista sau nu, exista en posibilitati a cea se poate intampla cu un cadavru mort, nu vorbesc de a continua existenta prin asa ceva
In imparatia cui?
aaaaaaaaa, nu, ca incepe sf petru sa latre la poarta ca nu ai cotizat la bor
Daca nu devi mireasa lui vei arde vesnic in iad, accepti nunta?
Normal ca nu
Pregatesete sa fi prajita pe vesnicie, vreo multe sute de miliarde de ani doar ca nu ai acceptat un creator desi e doar credinta oarba
Asta e.o sa il fac sa isi ceara scuze
Nu isi cere scuze ca te considera sclava lui, marioneta lui, cu care face ce vrea
Pacat.nu ii va merge