Biblia are intotdeauna dreptate. In Ea este scris ca moartea este trecerea la viata vesnica. Nici o afirmatie din Biblie nu s-a dovedit a fi falsa. Niciodata referirile stiintifice din Biblie nu au trebuit sa fie revizuite pe bazele rezultatelor cercetarilor. Dimpotriva, exista numeroase exemple pentru faptul ca amanuntele stiintifice din Biblie au fost confirmate stiintific de abia la sute de ani dupa scrierea lor.
:)) Dar nici ca ar fi adevarata, unde mai pui ca biblia a fost si e mereu modificata, asa ca maine poimaine vezi ca aia de atunci stateau pe facebook si youtube.
http://i.imgur.com/b1tjsh3.jpg asa faceti cu toate si dupa ce stiinta dovedeste ca nu aveti dreptate, scormoniti in biblie si gasiti ceva scris la figurat care spune exact ce a descoperit stiinta.
Foarte gresit!
Cum putem,,spune''ca bilia are intotdeauna dreptate?
In biblie ni se descrie clar si cu lux de amanunte,un Dumnezeu gelos,razbunator,instigator la crima,la pruncucidere, si chiar la viol, CUM poate crede un om al sec.XXI in asemenea aberatii?
Fizica quantica ne demonstreaza ca suntem interconectati, ca legatura noastra cu universul nu este doar teorie!
Traim timpuri in schimbare la nivel spiritual si nu numai! Cum ar mai putea crede cineva ca un om ar putea primii sfaturi de la o măgariță? sau ca Dumnezeu este un batran cu plete albe care sta pe un tron de foc precum,, spunea''Daniel in biblie, etc.etc.
http://www.youtube.com/watch?v=IFjLlRYWnlw
S-a modificat si la traducere, si si in rest: http://www.youtube.com/watch?v=mdTjxuqMnXo (15 minute, limba romana). Esentialul e "dumnezeu exista, crede in el sau e bai", deci da, niciodata nu s-a modificat.
Tu spui numai minciuni, dar vorbesti in necunostinta de cauza. Dumnezeu a platit pretul pentru pacatele oamenilor dar daca ei refuza sa primeasca iertarea, cu ce este Dumnezeu de vina? Plata pacatului este moartea dar darul fara plata a lui Dumnezeu este viata vesnica. ALEGE AZI!
Nu are rost sa te superi Ema. Mai ales pentru unii.
Ai dreptate. Sa ai o zi minunata!
Stai sa il vezi pe omul asta de stiinta pe patul de moarte, daca nu o sa spuna la rugaciuni de te minunezi.
" Lanza spune ca trupul nostru moare si este distrus, dar constiinta noastra ramane pastrata intr-o sursa de energie de 20 de watti, care se afla in creier."
Sa demonstreze el ca sursa asta electrica de 20 W care o detine creierul se mentine fara a fi alimentata si atunci il cred. Parascovenii, sursa de energie electrica pe care o consuma creierul este produsa de corpul uman in totalitatea lui. Daca corpul a murit sursa de energie nu mai exista. E ca si cum ai spune ca o termocentrala produce curent electric fara sa functioneze.
Am citit primele 4 randuri, am intalnit cuvantul religie si am inchis.
Omul se teme prea mult de moarte, ca sa accepte ca exista un inceput si un final. Am mai explicat nu sar mai fi nascut atatia oameni daca ar fi existat viata vesnica, voi vedeti biblia plina de dumnezei? e unu singur nu are nevoie sa se inmulteasca
20 W de energie... jurnalistul ala retardat crede ca energia se masoara in Watti.
1 stiinta nu are nici o legatura cu parerile oamenilor de stiinta cu privire la viata de dupa asa ca nu baga stiinta in asa ceva
2 baza stiintei este metoda stiintifica nu vorbele oamenilor de stiinta
prin metoda stiintifica inca nu sa demonstrat ca ar exista viata de apoi
Dar tu ai inteles ce zice, sau cum vezi stiinta-viata dupa moarte deja se aprind niste beculete si te orbesc, astfel nu mai vezi restul?
Azi a mai pus cineva link-ul, asa ca pun raspunsul meu cu copy-paste:
"Vrajeala partea cu 20 de watti. Imagineaza-ti 2 magneti si legatura dintre ei, ca un fir, no, in momentul in care schimbi unul dintre magneti, chiar daca se atrag, deci apare iar firul ala, nu mai e acelasi fir, asa e si cu constiinta noastra, care e doar energie electrica generata de neuroni, pe care tot ei o folosesc pentru a comunica intre ei, in momentul in care murim, acea energie (legaturile) dispare, dispare constiinta noastra, in rest, "In fiecare univers exista cate o "varianta" posibila a fiintei noastre, care traieste diferit de noi." nu vad cu ce ne-ar incalzi, ca nu suntem noi, nici macar clona ta nu ar gandi ca tine. postat la 8 Aprilie 2013 14:17"
Eu cred ca fizica cuantica are dreptate, moartea este doar o nastere in alt univers, ca dovada sunt cei care au trait NDE(Near Death Experience)si ale caror relatari sunt mult prea multe pentru a putea fi neglijate.