Nu-i lua in seama, le e frica sa nu le spargi balonasul in care traiesc si d-aia reactioneaza asa "crestineste".
Hai să-ți explic cum stau lucrurile...
http://i.imgur.com/ByrGW.jpg
...indiferent dacă sunt credincioși sau atei.
Poate ca nu e locul vostru aici! A devenit cumva ateismul religie? Sigur o sa scapati de frustrari daca va retrageti! Si nu cred ca o sa vi se duca dorul!
Bai omule tu ca crestin consideri ca Isus asa ar fi procedat? Oare oameni nu trebuie sa vada Biblia in viata noastra chiar si pe internet. Afi crestin nu este o religie si este faptul ca noi nu mai suntem ai nostri si facem voia Tatalui nostru! Dar daca asa reactionezi as vrea sa te intreb tu crezi ca faci voia lui Dumnezeu.
"Dar poate gresesc, Critica si insulta fac parte din religia Crestina?" Ai dreptate insa noi am uitat de mult invatatura lui Isus. Imi pare rau daca te-am jignit.
Mda, chiar nu ma mustra constiinta! Pe un medic nu-l insulti daca ii spui ca nu e indicat sa dea meditatii la mate! Nici un ateu nu ar trebui sa se simta ofensat cand ii spui ca rubrica religie nu e de el! Raspund de ce scriu eu, nu ma intereseaza ce comenteaza altii!
Daca esti crestin fi crestin 100%. Si eu nu cred ca crestinismul drepbuie luat dupa dogme ci dupa cea ce Hristos ne-a invatat. Oamenii vor sa vada Biblia scrisa in viata noastra caci Isus nu ne-a chemat in lume sa traim ca lumea ci sa traim diferiti de lume sa aducem schimbare in numele lui. Si eu raspund la intrebarile atei insa incerc sa nu ii jignesc ca sa nu zica : " Acest om se numeste crestin dar viata lui este departe de ceia ce Isus spune." Nu te judec caci cu ce judecata te voi judeca voi vi judecat si eu insa te rog sa te comporti ca un crestin care spui ca esti. Pacea Domnului Isus. " Caci eu nu va dau pacea ca lumea ci eu va dau pacea Mea."
Cand o sa ajung la concluzia ca am gresit o sa iti multumesc pentru sfat! o seara faina!
Sper ca nu te-ai suparat pentru ce ti-am spus. Domnul sa te binecuvinteze!
Nu ma bag, ti-am zis, nu-s responsabil de ceea ce spun altii, si nu incurajez! Ceea ce afirmam mai sus (si din cate stiu) nici rastafarienismul nu e religie, in rest fiecare e liber sa creada ce vrea, atata timp cat nimeni nu poate demonstra ca detine adevarul absolut!
Eu cred ca ateu este acela care ii mai judeca pe atei, nu e bine sa judeci si in plus omeneste si onorabil e sa nu ne mai contrazicem pe seama asta sa ii lasam pe atei cu stiinta si pe crestini cu credinta..nu e mai bine?
Ateismul asta e un termen la fel de ambiguu ca Dumnezeu . Si parerea mea e ca astia care vin cu niste teori asa zis "ateiste" ar trebui sa taca din gura si sa se documenteze pentru ca de fapt nu stiu nimic din teoriile pe care le sustin. Iar crestinii astia fanatici ar trebui sa se gandeasca de o mie de ori inainte sa se pronunte, pentru ca parca asa ii invata religia ca nu au voie sa-i judece pe cei din jur ci sa-i iubeasca si sa incerce sa-i aduca pe drumul cel bun (asta daca stie cineva care e ala).
Lupta asta se da de fapt intre crestit fanatici si persoane dornice sa se afirme in domenii despre care nu stiu absolut nimic.
Nu gata in seama criticile. Mereu va fi cineva care sa se ia de tine. In ziua de azi doar pentru ca te uiti cum nu trebuie s-ar putea sa-ti spuna ca esti satanist.
Oamenii astia obsedati de religie i-ar arde pe rug pe toti cei care gandesc, isi pun intrebari si isi traiesc viata (pentru ca doar UNA avem, ce naiba).