Eu zic să te uiţi la War of the Worlds. Subiectul e aproximativ acelaşi cu relatarea ta de mai sus.
Mai,nu stiu ce sa zic.Consider ca oamenii n-ar mai trebui sa-și puna astfel de întrebari-daca cunosti mai putine, esti mai fericit.Niciodata nu ni se va spune adevarul, pentru ca ar fi niste consecinte dezastruoase:imagineaza-ti, oamenii normali(ca mine si ca tine)sa stie despre existnta altor fiinte.Ar fi o tragedie, s-ar instala panica, lumea n-ar mai crede in nimic...
Oricum, e o chestie foarte interesanta, și-mi pare rău ca îți raspund prea puțini ultilizatori TPU la întrebarea asta...
Si mie, daca punea o poza cu una cu silicoane si intrebam daca le plaece, erau vreo 100 de raspunsuri in primele 5 min, asta e lumea
Nu cred ca exista extraterestri(dupa parerea mea extraterestri au fost creati de catre marea arta cinematografica-la fel ca vampirii, varcolacii...si alte specimene)iar oamenii incep sa creada cam in tot ce este prezentat la tv!(+nu exista argumente, documentare, DOVEZI CLARE (pe care sa se bazeze aceste argumente, documentare) care sa ne confirme existenta extraterestrilor!
Daca consider ca exista ''viata'' in spatiu?
Desigur ca exista-dar cel mai probabil este mult prea neevoluata-bacterii, procariote si eucariote...nimic mai mult, mai evoluat...
Asta am uitat sa specific mda, chiar daca cred ca e viata in spatiu cu siguranta nu cred ca-s omuleti verzi sau alte prostii. dracu stie poate arata chiar ca noi nu avem de unde sti. si niici daca vom stii vreodata, in viata noastra
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: