Exista doua tipuri de oameni care fac asa ceva:
A. Trolli.
B. Satanici. (un alt tip de trolling)
Parerea mea este ca acel cineva este cu adevarat un inchinator al Satanei (satanist), insa nu putem dovedi niciunul din noi ca chiar se poate intampla ceva rau. Adica, mi s-a intamplat m-ai de mult sa fiu intr-o incapere, si toti din acea incapere (fie, era sala de clasa) avura dureri de cap si de burta, in afara de mine. Toti erau crestini, si dadeau vina pe mine cum ca as fii satanist, si ca am dat acea "putere negativa" incaperii, si de atunci nu mai imi prea fac prieteni, si chiar am senzatia ca oriunde as fii, dau o putere "negativa".
Insa, fara sa lungesc povestea de mai sus, la fiecare ni se pot intampla lucruri rele si bune (in fiecare zi ni se intampla cel putin un lucru rau), astfel ca nu este de la acel om.
"procedee pagane luciferiene" - -
Este vorba, de fapt, de ritualiri luciferice. (nu se mai spune pagan pentru ca orice ritual satanic este pagan).
"Luciferic" se refera la Duhul lui Lucifer. Exista si in Biblie (daca venerezi) versete si capitole care povestesc despre acest duh.
In Biblie zice, ca duhul luciferic este cel care incearca sa detroneze templul lui Dumnezeu. Lucifer era de fapt un inger, cel mai vestit din Rai (sau imparatia lui Dumnezeu). Prin acest ritual, el de fapt vrea sa detroneze templul lui Dumnezeu din tine, logic spus: vrea sa-ti stearga crestinismul, si sa devii ateu.
(te rog citeste tot ce am scris, am lasat cate ceva din raspunsul potrivit in fiecare dintre cele 3 paragrafe).
Multumesc pentru raspuns.
"nu se mai spune pagan pentru ca orice ritual satanic este pagan", dar nu orice ritual pagan e satanic
N-am spus eu ca orice ritual pagan e satanic, ci ca orice ritual satanic e pagan.
PĂGẤN, -Ă, nume dat de creștini celor care sunt de altă religie decât cea creștină sau care nu are nici o religie (sursa: dexonline.ro).
Adica un ritual pagan = un ritual care nu este crestin ci de alta religie, sau de nicio religie. Astfel ca orice ritual satanic (care logic nu este crestin) este pagan.
Cu frunze si cu tot cu radacini nu vrei? Nu ca nu ma sperii asa usor. Oricine poate arunca cu vorbe din astea.
Da, cei care s-au pus rau cu mine.
glumesc, eu nu fac rau nimanui dar trebuie sa recunosc ca mi-a trecut si mie prin cap sa le dau o lectie unora.
Ocultismul exista. Biblia vorbeste despre ghicitori si vrajitori -oameni care comunica cu ingerii rai. Cum si in ce fel au ei putere, si care este limita lor, poti afla citind "Adevărul despre îngeri": http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html
E doar autosugestie. Un ateu nu ar trebui sa fie influentat de asa ceva, daca da, ori nu e ateu, ori inca nu s-a eliberat de toate prostiile cu care i-au umplut altii capul, si subconstientul inca raspunde.
Stiu persoane care aveau certuri in familie sau nu reuseau niciodata sa aiba o relatie cu cineva, cica vraji, dar nu e ciudat ca numai persoanele care cred si se intereseaza despre asta au parte de asa ceva? Eu invat sau imi explic lucrurile prin comparatie, sa-l luam pe cel mai celebru cantaret in randul tinerilor, Bieber; crezi ca nu i-au facut vraji enjpe mucoase, n-au mers cu bani la diferite persoane pentru a-l face sa le iubeasca? Poti pune despartirea de Selena aia pe seama vrajilor, dar uitandu-te bine la ei, o sa vezi ca nu asta e cauza.
Daca nu iti poti controla subconstientul cat de cat, evita sa ai tangente cu astfel de fiinte, ca minciunile lor devin adevar pentru tine.
Dar nu numai tinerii il iubesc pe Justin Bieber! Toti il iubim
Ai auzit prea multe povesti. Realitatea e alta, e departe de ceea ce sustin unii sau de ceea ce crezi tu.
"sincer nu e posibil ca toti sa fim filozofi si sa stim ce este divinitatea, doar cativa stim." - Daca nu ar fi lumea inconstienta, ipocrita sau fanatica, garantat ca nu ar mai sti nimeni ce este divinitatea.
"Insa ateismul il poate sti oricine" - Ce ai vrut sa spui prin asta? Ce trebuie stiut? Tu habar nu ai ce inseamna ateism.
Nu sunt vorbele mele. Sunt vorbele celui care mi-a trimis acel mesaj. Daia am pus si ghilimele.
Daca asa ceva exista, eram mort de mult.
Deci stai putin ca n-am inteles povestea tipului. Cine pe cine cum si ce?
Iti mai raspund la ce-am inteles: ocultistii nu sunt satanisti. Satanismul este o "religie" oculta, dar nu e ca in matematica sa spui a=b atunci b=a.
Au si ocultistii demonii lor dar cand lucrezi cu lucruri d-astea, daca n-ai o finete, nu poti face nimic.
Pai el mi-a spus mie ca stie el pe unu' din Germania care se ocupa cu ocultism si nu stiu ce i-a facut lu un ateu care nu credea in din astea. Si cica ar putea sa imi faca si mie da' a patit sa dea lumea vina pe el ca de fapt a pus pe cineva sa le puna ceva in mancare ca sa se imbolnaveasca. Cum s-a ajuns la asta? Eh pai i-am raspuns la o intrebare legata ca vrea el sa readuca la viata nu stiu ce religie si eu normal ca i-am raspuns gen "am trait s-o vad si p-asta" si dupa la niste chestii la care mi-a raspuns el. Si dupa ce mi-a raspuns a spus sa termin, sa nu ma postez ca asa vrea el. Si eu normal ca i-am raspuns din nou si dupa ce m-a amenintat ca ma raporteaza(de fapt neavand nici un motiv) mi-a trimis mesajul ala.
E prima oara cand sunt amenintat in asemenea fel deci d-aia am si pus intrebarea asta ca am mai auzit chestii de genul si voiam sa va aflu parerea.
Stai chill, daca nu-ti stie numele sau alte informatii personale nu poti pati nimic. Nici blestemele nu functioneaza.
DA!
Daca esti condus de energiile negative din tine insusti, nu ai cum sa ajungi altfel decat in mod negativ, pentru ca energiile negative te distrug mai ales din interiorul tau, dar si din exterior pentru ca energia negativa pe care o imprastii este captata de altii si apoi rasfranta din nou impotriva ta!
Sau nu ai auzit de oameni care au murit de asa zisa "inima rea"?
Da-i ignore si uita de el.
Nu stiu de nimeni care sa fi patit ceva, in afara de cei care practicau ocultismul.
Eh de ce sa-i dau ignore? Mai experimentez si eu lucruri noi pe site cum ar fi amenintari de tip ocult. E o premiera pentru mine
1.Nu
2.Nu
"pre dezamagirea lui paganii nu credeau in Lucifer ci aveau credinta in zei. Acest utilizator de asemenea sustine o religie politeista care nu il include pe Lucifer deci aceasta amenintare mi se pare patetica."
Daca ai studiat istoria antichitati stiai ca chiar nu credeau in lucifer/satana,dar credeau in zei,in orice caz numele de lucifer,s-a mai clarificat asta, nu e nume propriu pentru satana ci asa a fost interpretat de biserica.
E adevarat ca exista in Roma antica un zeu ce purta numele de Lucifer, dar acesta e corespunzator lui Prometeus din Grecia, pana una alta, romani de la greci si-au preluat zei nu de la evrei.
anonim_4396 întreabă:
adevarulpur întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: