Adevarat va spun ca inainte de mine nu a fost nimeni si nici dupa mine nu va fi nici un mantuitor
Pai vrei sa-ti spuna mura-n gura totul?! Probabil ca nu se astepta nici el sa fie atat de prosti oamenii. Vezi si tu dupa 2000 de ani ce rahat de lume au construit.
La botezul lui Isus cand s-a auzit glasul din cer. Acesta este fiul meu iubit intru care imi gasesc placerea. Evanghelia dupa Matei.
Mai apare si la vestirea arhanghelului Gabriel ca Maria va ramanea insarcinata de la Spiritul sfant si va avea un fiu numit Emanuel.
Ia biblia si citeste din evanghelii. Sau esti precum Toma care nu crede pana nu vede cu ochii lui? Ferice de cel ce nu a vazut si totusi a crezut, dupa cum spune Isus catre Toma.
Și din ceruri s-a auzit un glas, care zicea: „Acesta este Fiul Meu preaiubit, în care Îmi găsesc plăcerea."
Matei 3:17
Draga mea vorbești aiurea e imposibil această ISUS a facut minuni pe pământ a vindecat oamenii a înviat oamenii a facut atatea lucruri minunate ba chiar a scos dracii pe drumul din gadarenilor unde spune că i-a iesit doi indraciti si el le-a mustrat duhurile pe nume "legiune" care l-au rugat le lase sa intre in porci
Când a ajuns Isus de partea cealaltă, în ţinutul gadarenilor, L-au întâmpinat doi îndrăciţi, care ieșeau din morminte. Erau așa de cumpliţi, că nimeni nu putea trece pe drumul acela. Și iată că au început să strige: „Ce legătură este între noi și Tine, Isuse, Fiul lui Dumnezeu? Ai venit aici să ne chinuiești înainte de vreme?" Dracii rugau pe Isus și ziceau: „Dacă ne scoţi afară din ei, dă-ne voie să ne ducem în turma aceea de porci." „Duceţi-vă", le-a zis El. Ei au ieșit și au intrat în porci. Și, deodată, toată turma s-a repezit de pe râpă în mare și a pierit în ape. Porcarii au fugit și s-au dus în cetate de au povestit tot ce se petrecuse și cele întâmplate cu îndrăciţii.
Matei 8:28-29, 31-34
Iar in alta evanghelie spune doar despre unul
Au ajuns pe celălalt ţărm al mării, în ţinutul gadarenilor. Când a ieșit Isus din corabie, L-a întâmpinat îndată un om care ieșea din morminte, stăpânit de un duh necurat. Omul acesta își avea locuinţa în morminte și nimeni nu mai putea să-l ţină legat, nici chiar cu un lanţ. Căci de multe ori fusese legat cu picioarele în obezi și cu cătușe la mâini, dar rupsese cătușele și sfărâmase obezile, și nimeni nu-l putea domoli. Totdeauna, zi și noapte, stătea în morminte și pe munţi, ţipând și tăindu-se cu pietre. Când a văzut pe Isus de departe, a alergat, I s-a închinat și a strigat cu glas tare: „Ce am eu a face cu Tine, Isuse, Fiul Dumnezeului celui Preaînalt? Te jur în Numele lui Dumnezeu să nu mă chinuiești!" Căci Isus îi zicea: „Duh necurat, ieși din omul acesta!" „Care-ţi este numele?", l-a întrebat Isus. „Numele meu este Legiune, a răspuns el, pentru că suntem mulţi." Și Îl ruga stăruitor să nu-i trimită afară din ţinutul acela. Acolo, lângă munte, era o turmă mare de porci care pășteau. Și dracii L-au rugat și au zis: „Trimite-ne în porcii aceia, ca să intrăm în ei." Isus le-a dat voie. Și duhurile necurate au ieșit și au intrat în porci; și turma s-a repezit de pe râpă în mare. Erau aproape două mii și s-au înecat în mare.
Marcu 5:1-13
Fiecare evanghelis scrie după cum a auzit si inteles.
SPUNE-MI TU O TARA SAU ORCE ALT LUCRU SE RĂZBOIEȘTE ÎMPOTRIVA EI CUM POATE "SATANEL" CUM SPUI TU SA SCOATA DRACII DIN OAMENI CUM POATE LUPTA IMPOTRIVA EIA DEZBINARE INSUSI ISUS PUNE INTREBAREA ASTA
Dacă Satana scoate pe Satana, este dezbinat; deci cum poate dăinui împărăţia lui? Și dacă Eu scot afară dracii cu ajutorul lui Beelzebul, fiii voștri cu cine-i scot? De aceea, ei vor fi judecătorii voștri. Dar dacă Eu scot afară dracii cu Duhul lui Dumnezeu, atunci Împărăţia lui Dumnezeu a venit peste voi. Sau cum poate cineva să intre în casa celui tare și să-i jefuiască gospodăria, dacă n-a legat mai întâi pe cel tare? Numai atunci îi va jefui casa. Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu strânge cu Mine risipește. De aceea vă spun: Orice păcat și orice hulă vor fi iertate oamenilor, dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertată.
Matei 12:26-31
Si tu ai adus o bulă ai spus ca vocea lui Dumnezeu este "satanel" ai grija spui lucruri mari si Dumnezeu vede mai întâi cercetează biblia apoi poti spune ce dorești.
Eu nu te judec dar faci păcate crezând si spunând aceste vorbe.
Tine-ti respiratia nu o vezi? de ce crezi in ea si respiri?
Asa si in Dumnezeu nu il vezi dar ti-a dat viata si crezi in viata asta ce te face sa crezi ca nu exista atat timp cat credem atatea lucuri cate nu se vad si nu se simt asa putem crede in el, se simte si se vede caci datorita lui avem viața.
Pai da parintii te-au adus pe lume dar cum ai crescut tu asa din senin nu oare cineva a format creșterea ta in viata ai nu ai răspuns la prima intrebare de ce mai respiri daca nu vezi si nu simti aerul? De ce crezi ca el exista?
Pai si pe dumnezeu il vezi in biserica in rugăciunea ta il vezi cand te păzește de pericole il vezi ca ai o casa il vezi ca nu duci lipsă de mâncare exact asa il vezi sunt unii care nu nimic din ce ai tu oare nu Dumnezeu le-a dat puterea si sanatate la părinți tăi și tie ca sa ai tot ce e necesar? Tot ce avem mai bun e datorita lui caci într-o secundă putem pierde totul printr-un accident prin asta il vezi pe dumnezeu. Cum ai gasit tu definitie pentru aer asa pot gasi si eu pentru Dumnezeu si aici am încheiat tu nu vrei sa afli cine e Dumnezeu tu cauti persoane care sa iti confirme inexistatea lui tu esti fix cum era Toma din biblie până i-sa arătat Isus in persoana de aceea ai grija pe viitor. Vorbele aruncate în gol aduc urgie. Baftă aceasta e parerea mea fiecare cu parerea lui.