| Roses a întrebat:

Unde ai vrea sa ajungi? In Iad unde focul si vapaia lui nu se va stinge niciodata, unde omul nu va mai iesi niciodata de acolo, va arde vesnic din cauza ca nu s-a pocait de pacatele lui si ales poftele lumii de o clipa(betia, curvia, injuratul etc) sau in Rai unde alegi sa renunti la pacat si la lume si unde nu va mai exista moarte, durere, lacrimi si multe alte dureri unde sunt pe acest pamant, si sa stai cu Domnul Isus?

25 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Prefer să mor și atât, sună mai atractiv decât ambele variante la un loc.

| Esperança a răspuns:

Dorinta mea este sa fiu cu Domnul si Mantuitorul sufletului meu!
Dar calea care duce catre cer nu este deloc usoara.De aceea Dumnezeu ne zice sa intram pe poarta cea stramta,caci larga este calea care duce la pierzare, si oricine vrea sa il urmeze pe Isus Hristos trebuie sa isi ia crucea, sa se lepede de sine si sa il urmeze! Pentru ca nu e de-ajuns sa vrei, trebuie sa si faci ceva, nu e de-ajuns sa crezi trebuie sa si faptuiesti!
Dumnezeu sa cerceteze pe fiecare in parte!
http://www.youtube.com/watch?v=hXA7zJSmTQk

| Woodenpints91 a răspuns:

Beţia,curvia,înjuratul...păi ăstea îmi plac mie. De ce m-aş duce dincolo, unde-i al dracu' de plictisitor?

| Roses explică (pentru Woodenpints91):

Fiindca daca mai continui sa faci asemenea pacate te vei duce in Iad? :-)

| soimos a răspuns (pentru Roses):

In Iad ajung doar cei care s-au VANDUT lui Christos, adica stapanul Iadului si detinatorul cheilor Iadului!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Roses):

De ce mi-ar păsa? Oricum nu cred în aşa ceva. Prefer să-mi trăiesc viaţa aşa cum îmi place mie, decât cum vrea un presupus zeu în care eu nu cred.

| Roses explică (pentru soimos):

Dar tu in cine crezi?

| soimos a răspuns:

Ma fasula inculta.
Mai intai arata-le oamenilor unde le promite Dumnezeul Creator Raiul, si dupa aia sa pui o intrebare atat de prosteasca!
Nu de alta dar Isus christos ofera doar Moartea si Iadul, pentru ca pe alealalte nu le poate oferii pentru ca nu le are!

Deci avem de ales nu intre Iad si Rai, ci intre Iadul rezervat celor care i se vand lui Isus, si intre Sheolul = Casa Mortilor, promis de catre Creator!
Incearca sa nu mai prostesti lumea ca acele timpuri au cam trecut si tineretul neinbrobodit nu mai pune botul la povesti mincinoase din epoca pietrei

| cryssu2008 a răspuns (pentru soimos):

Uite unde iti zice Iisus Hristos despre RAI!
"Iar unul dintre făcătorii de rele răstigniţi, Îl hulea zicând: Nu eşti Tu Hristosul? Mântuieşte-Te pe Tine Însuţi şi pe noi. Şi celălalt, răspunzând, îl certa, zicând: Nu te temi tu de Dumnezeu, că eşti în aceeaşi osândă? Şi noi pe drept, căci noi primim cele cuvenite după faptele noastre; Acesta însă n-a făcut nici un rău. Şi zicea lui Iisus: Pomeneşte-mă, Doamne, când vei veni în împărăţia Ta. Şi Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ţie, astăzi vei fi cu Mine în rai. (Luca 23:39-43)"

| soimos a răspuns (pentru cryssu2008):

Ai inteles gresit!
Noul testament este un text fara absolut nicio valoare pentru ca este scris de niste oameni sub conducerea unui ucigas ca Pavel, si care lucreaza cu puterile Diavolului!

Luca 9.1. Şi chemând pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat putere şi stăpânire peste toţi demonii

Sa imi arati mie unde spune Dumnezeu despre Rai,!

Ptr ca Hristosul este doar UNSUL si nu Dumnezeul... adica un UNS care isi spune singur Luceafar/Lucifer si detinatorul cheilor mortii si ale Iadului, nu si ale vietii vesnice si ale Raiului in Apocalipsa 1.18 iar Apocalipsa fiind incheierea scripturii este si cuvantul de pe urma, asa ca ramane valabila afirmatia din 1.18!

| cryssu2008 a răspuns (pentru soimos):

Ce nu ai zis de la inceput ca esti atee / satanista sau de alta religie? Nu ma mai chinuiam cu explicatii! Noul Testament nu este fara valoare, este cu o valoare insemnata. Daca l-ai fi studiat si citit corect ai fi inteles. Hristos este "Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Care din Tatal S-a nascut, mai inainte de toti vecii... Duhul Sfant, Domnul de viata Facatorul, Care din Tatal purcede, Cel ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si slabit, Care a grait prin prooroci."(din Simbolul Credintei) Atat Vechiul cat si Noul a fost scris sub pronia Duhului Sfant. Exista un singur DUMNEZEU in 3 ipostaze: Tatal (Creatorul), Fiul (Mantuitotul) si Duhul Sfant (Sfintitotul), adica Sfanta Treime. Ca sa intelegi mai bine, este precum soarele: El iti da raze, lumina si caldura. Raiul exista, precum exista si Iadul: " Pogoratu-Te-ai intru cele mai de jos ale pamantului si ai sfaramat incuietorile cele vesnice, care tineau pe cei legati, Hristoase, si a treia zi, precum Iona din chit, ai inviat din mormant " ( Slujba Invierii, pesna a 6-a )

| Roses explică (pentru soimos):

Off nu mai complic cu tine ca tu chiar nu intelegi!

| FantasyAngel a răspuns:

De unde le scoti? pfff din ce stiu eu si nu ma apuc acum la contraziceri cu tine dar in nici un caz Dumnezeu care reprezinta iubire si bunatate nu v-a trimite pe nimeni in iad pentru ca sa imbatat din moment ce omul se caieste pentru ceea ce face. Sa stii ca e mai de condamnat un religios inchipuit decat un om care face chestii din nestiinta. Si app daca chiar crezi in iad si rai atat de mult de ce nu faci tot posibilu ca sa mori si sa ajungi mai repede in rai unde este atat de perfect si etc? just sayin...pentru ca daca chiar ar fi asa cum spui atunci oricine si-ar dorii sa moara mai repede ca sa ajunga in rai si daca tot esti religios studiaza partea aia in care Isus il invie pe Lazar. De ce Lazar nu spune nimic despre rai sau iad si compara moartea cu un somn?

| alexhandsport a răspuns:

Cu Iisus pentru ca El si-a dat viata pentru mine si epntru tine, eu ii dau inima mea lui marturisec pe EL ca si Domn si Mantuiitor al meu. As alege Raiul Cu Iisus.

| cryssu2008 a răspuns:

Cum se scrie corect Iisus sau Isus? (P.S. Cred ca oricine ar vrea sa ajunga in RAI, nu? )

| Roses explică (pentru cryssu2008):

Pai tu pronunti Isus cu 2"i" sau cu un "i"?

| cryssu2008 a răspuns (pentru Roses):

Catolici scriu cu un singur "i" iar ortodocsi cu doi "i". Se pronunta la fel, dar au semnificatii diferite. La ortodocsi Isus - este un prooroc din Vechiul Testament, iar Iisus - este Fiul lui Dumnezeu.

| Esperança a răspuns (pentru cryssu2008):

Nu are importanta cu cati de iiiiii scrii,pentru ca in primul si in primul rand, Isus era evreu si fiind evreu nu avea numele Isus,asa ii zicem doar noi, romanii, pe El il chema Yehoshua!
Iar in al doilea rand important este sa cercetezi Scriptura si sa il cunosti cu adevarat pe Isus/Iisus.
Dumnezeu sa te binecuvanteze.

| cryssu2008 a răspuns (pentru Esperança):

Crede-ma ca o cercetez de mult timp. si ar cam trebui sa faci la fel. si e important in ce IISUS crezi, nu?

Exista un singur Isus si sincer nu imi place sa ma contrazic pe Numele Lui, ti-am zis doar cum sta treaba! Daca vrei sa crezi bine, daca nu iarasi bine!
http://www.isushristos.org/isus-sau-iisus-.html

Http://mihailandrei.wordpress.com/......erelatina/ SI SA TE CITEZ " Daca vrei sa crezi bine, daca nu iarasi bine! " P.S Ce religie ai?

Mda...M-a lamurit blogul tau de cine altul putea sa fie facut daca nu de MihailAndreiwinking
Stiu ca pentru voi conteaza religia,multi zic ca religia te ajuta sa te mantuiesti,dar am intalnit si un om normal,in realitate cu care am discutat despre toate acestea si era singurul ortodox care mi-a zis ca este adevarat nu conteaza religia, ci important este sa mergi la biserica unde il simti tu pe Dumnezeu! El este ortodox, sotia lui si-a a ales o alta biserica!(desigur o sa imi spui ca toti ceilalti ca e o eretica si ca s-a ratacithee hee )

In primul rand, nu stiu cine este Mihail Andrei oh go on in fine. In ultima vreme tot am dat peste prieteni, care de mai care cu o noua religie sa zic asa... Concluzia lor este ca exista acolo sus un Dumnezeu si e suficient sa crezi in El. Nu stiu daca prin raspunsurile mele de pana acum te-am jignit, daca am facut asta imi cer scuze. Ceea ce vreau sa iti zic este ca nu e tocmai asa! Cum am putea sa continuam asa mereu, doresc sa ma retrag din aceasta conversatie. Sper ca ti-am fost de folos cu ceva, si daca ai vreodata nevoie de ceva, vei putea sa ma contactezi. Sa auzim numai de bine. Doamne ajute!

| danay72 a răspuns:

Imi pare rau, dar in Biblie nu apare nici unde cuvantul iad ci, doar in Apocalipsa apare cuvantul iaz si este folosit in sens simbolic. Logic, omul daca ar fi sa arda in cateva clipe ar fi gata, nu ar fi nevoie de vesnicie. Apoi in Biblie, Dumnezeu a urat pe popoarele pagane care isi ardeau copiii in foc si a spus ca El niciodata nu ar cere asta. Legat de judecata, Biblia spune ca cei rai vor fi distrusi si atat. Apoi, un parinte iubitor, ar chinui un copil bagandu-i mana in foc? Daca un parinte nu ar face asta, cu atat mai mult Dumnezeu.

| misssknow a răspuns:

Ma frate lasa te ai scris Iisus cu un i