Sunt fantezi crestine, mai ales ca Dumnezeu se întâlnește cu satana si fac pariuri impreuna. Vezi cazul iov, e vb de un imparat
Berlinul nu exista in antichitate; citeste Isaia, daca tot vorbesti; e vorba de imparatul Babilonului, si despre Babilon, personificat prin imparatul lui.
In multe locuri: Isaia, Ezechiel, Apocalipsa, etc.
Nu e o poveste "popeasca" si poti sa ne spui si noua ce saracia e aia "imparatul berlinului"? Ce berlin visezi?
„Cum ai căzut din cer, Luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pământ, tu, biruitorul neamurilor! Tu ziceai în inima ta: ‘Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi ședea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănopţii;
Dar ai fost aruncat în Locuinţa morţilor, în adâncimile mormântului! Cei ce te văd se uită ţintă miraţi la tine, te privesc cu luare aminte și zic: ‘Acesta este omul care făcea să se cutremure pământul și zguduia împărăţiile, care prefăcea lumea în pustie, nimicea cetăţile și nu dădea drumul prinșilor săi de război?’"
Isaia 14:12
E vorba de imparatul Babilonului; citeste tot capitolul si vei vedea ca spune asta clar. Citeste ce ai scris tu insuti mai sus, ''acesta este omul'', e vorba despre un om, nu despre Satan.
Poți sa ma ajuți și sa explici unde mai anume?
Cum sa cadă un împărat din cer, și de ce e făcut "Luceafăr"?
Satan a vrut sa fie ca Dumnezeu, de asta a fost aruncat din cer, el fiind un înger al laudei și inchinarii al Domnului
Am auzit asta la biserică
Nu știu dacă tu știi lucrurile astea prietene, ce spun eu a fost zis și de anumiți oameni care "mănâncă" Biblia pe pâine
Iisus spune despre el ca este lucifer in apocalipsa
De ce Dumnezeu se intalneste cu satana si fac pariuri?
Nu există pariu între Dumnezeu și Satan
Ei nu is oameni? astea is aici pe pământ
In cazul lui Iov, Dumnezeu îngăduie sa i se întâmple asta lui, și mai apoi Dumnezeu îl binecuvântează cu mult mai mult
Nu știu cum înțelegi tu.
Cum nu este pariu daca asta ii spune hai sa vedem daca asta are credinta? Da fai orice dar nu il ucide
Convenție prin care fiecare dintre persoanele care susțin lucruri contrare într-o dispută se obligă să ofere o compensație materială celui care se va dovedi că are dreptate; rămășag, prinsoare.
Asta e definiția pariului
Tu ești pe lângă
Ia oferit ocazia lui satana sa faca ce vrea cu iov doar sa nu il ucida., satana e doar un ingeras care testează credinta omului atat, asta e treaba lui