Raiul incepe de aici de pe pamant.Cand Domnul Isus intra in inima ta, aduce cu El mantuirea, bucuria, pacea nadejdea.Calea catre aceasta imparatie este lunga, ea incepe de aici de pe pamant si continua sus, in ceruri.
Păi,în atâtea milioane de ani de reîncarnare...nu se presupune că ar trebui să fim perfecţi?
In iadul celor 2700 de zeii sau raiul celor 2700 de zeii depinde de ce religie ai si care e zeul potrivit ai de ales dintre miliardele de religii practic sunt mai multe ca noi oamenii, bafta eu nu cred in viata de dupa, neg in lipsa de dovezii
ps profil -blog
Oriunde "v-om" ajunge o sa fie mult mai bine, daca nu esti si tu acolo, cu scrisul tau!
In rai pentru ca nu am furat nu ma droghez nu fumez nu petrec toata noaptea hoinarind invat ascult si insult prostiile care le spun copii despre inaltimea mea super ciudata(si in caz ca te intrebi da vremea e buna aici sus) optimista si ate multe calitati...
NU EXISTA REINCARNARE! Fiecare om ajunge in Rai sau in Iad dupa ceea ce crede.Trebuie sa te botezi si sa recunosti ca Dumnezeu ca mantuitor personal.Stiti ca Dumnezeu nu are nevoie de noi.Defapt noi avem nevoie de el, fara el suntem ca o frunza cazuta dintr-un pom si purtata in lumea totata.Eu sunt baptist si cred aceste lucruri.Am doar 13 ani, urmeaza sa ma botez, dar nu trebuie sa te botezi la o varsta oarecare.Trebuie sa te botzi cand crezi ca Isus a murit pentru pacatele tale si cu sangele varsat pentru tine esti rascumparat. Daca vreti sa va spun in deamanunt adresa mea de mess e oltean_andrei99. Sper ca v-am ajutat.
Supremejordannike2004 întreabă: