| OctavianDanielMaria a întrebat:

Unde e sacrificiul facut de Jesus? Si eu pot sa ma duc intr-o tara musulmana si sa ma iau de aia, sa intru cu biciul peste imami, oare ce se intampla? Evident ca ma executa aia. Inainte sa ma execute, le zic la ''asistentii'' mei ca m-am jertfit pentru lume si aia crezand tot ce le zic, o iau de buna. rolling on the floor Oare a cui poveste se aseamana?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o diferență - tu ești tu, iar Domnul Isus este Dumnezeu întrupat.

38 răspunsuri:
| Werrich a răspuns:

Dar Jesus evreul s-a dus printre evrei, nu printre musulmani. Deci care e logica?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

La Dumnezeu-Tatăl. Așa cum ești tu om și tatăl tău tot om, așa și Isus Hristos este Dumnezeu-Fiul.

| Julia1188 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Ti-a explicat destul de bine, cine nu intelege esti tu. Daca esti ateu poti primi 1000 de explicatii ca tot ce iti convine crezi. Nu vad rostul intrabarii.

| Crackman a răspuns:

Seamănă cu povestea lui Bivolarul și cultul lui de sex

| Julia1188 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu am de ce sa iti dovedesc tie nimic, din partea mea crezi ce vrei. Fiecare cu credinta lui.

| ania a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Conversa Dumnezeu - Fiul cu Dumnezeu-Tatal.

| ania a răspuns:

E o mare diferenta.Preotii sustineau ca sunt slujitorii Celui care prevestise prin profeti, incepand de la Moise ca va veni pe pamant Fiul Sau.

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

O foarte mare diferență!

| cristi202 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Poate ca nu putem sa îți dovedim. Pentru ca Dumnezeu nu trebuie dovedit. El doar se revelează. Cineva spunea ca dacă vrei sa cunoști pietrele, e suficient sa mergi sa le cunoști, dacă vrei sa cunoști animalele, trebuie sa ai grija, rele pot fugi sau te pot ataca, dacă vei sa cunoști oamenii, nu o poți face decat în măsura în care ei ti se deschid, iar dacă vrei sa Îl cunoști pe Dumnezeu o poți face doar dacă El vrea sa ți se reveleaze. Ce v ar fi sa Ii ceri sa o facă? Nu știu cum o va face, dar după aceea vrei știi ca El este.

| Classiffied a răspuns:

Dacă ai avea curajul sa fii decapitat.ti as face eu cult și statuie de aur

| Classiffied a răspuns:

Iisus sau jesus si a sacrificat trei zile pentru noi ce vrei mai mult?

| Classiffied a răspuns (pentru cristi202):

Iartă ma dar nu scrie in biblie ca daca cineva il cauta din toata inima il gaseste? Acuma depinde numai de revelatie?

| cristi202 a răspuns (pentru Classiffied):

E ca la mașină. Nu merge fără benzina. Dar nici fără ulei la motor. Fără ulei, mergi maxim cateva sute de metri.
Ambele sunt valabile. Omul, ca să Îl găseasca, trebuie sa Îl caute cu toata inima. Dar nu reușește dacă El nu i se revelează. Dar, în general, dacă omul Îl cauta cu toată inima, Lui ii face placere sa se reveleze. E ca și iubirea între o fata și un băiat. Dacă el o dorește cu toată inima lui și nu mai e loc pentru altceva în viata lui, ea sigur se va deschide fata de el și i se va darui. Căutarea cu toată inima e partea omului, revelația e partea lui Dumnezeu.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru anonim_4396):

"acum 3 ore | LovedbyGrace a răspuns:
E o diferență - tu ești tu, iar Domnul Isus este Dumnezeu întrupat."

parca era fiul lu' D-zeu
acu' e D-zeu intrupat
hotarati-va... e aia sau ailalta?!?

si sa nu imi spui ca e amandoua, ca daca incercau sa il puna pe D-zeu pe cruce, ii teleporta pe toti direct in iad, asa, in gluma

| Meme10Meme a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Da,exista inorogi! N-ai vazut balenele alea cu corn? rolling on the floor

| Feri5 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Care zei, mă? Câți zei crezi că există pe lumea asta? Un milion? Nu înțeleg ce tot vorbești tu acolo cu zeitățile tale! Una e zeu care este lucrarea unei mâini omenești, iar alta e Dumnezeu care a existat, există și va exista pentru totdeauna. Când spui zeu e ca și cum te-ai referi la o păpușă. Crezi că o păpușă ca tine de frumoasă poate să facă niște minuni extraordinare? Poate să facă o galaxie sau să distrugă pământul? Evident că nu, deci tu nici nu ai habar ce vorbești și te speli prea mult cu apă murdară pe creier!