| Octavian199 a întrebat:

Unde era Dumnezeu cand aceea fata a fost facuta bucati de acel psihopat?

35 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Statea si se uita si el, polisti stateau si ascultau, nu uita ca conform crestinilor dumnezeu nu poate interveni ca le-a dat liber arbitru asa ca dumnezeu e indiferent, nepasator, nu-i pasa, el intervine doar in icoane care plang, sectancti care vb in limbi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Era ocupat sa pedepsească homosexuali si masturbatori si pe cei care spala duminica

| Celcestietot a răspuns:

Fiecare va plăti în viața de apoi. Este Dumnezeu de vină că noi am făcut lumea așa cum este? Vezi că acuzi pe cine nu trebuie.

| RAY a răspuns (pentru Celcestietot):

Depinde ce asteptari avem de la acest dumnezeu, uni au asteptari sa fie activ, sa faca ordine cum era si normal nu sa fie indiferent, nepasator, cand intervine dumnezeu?

| Celcestietot a răspuns (pentru RAY):

Pai deja intervine cu apocalipsa, doar că nu vezi tu asta pentru că nu crezi în El. Dumnezeu intervine mai subliminal, nu așa fizic în ziua de astăzi. De cate ori să îți spun că cei cu inima curată vor vedea pe Dumnezeu, nu noi cei de pe pământ? Pentru cei care cred în viața de apoi, moartea nu reprezintă nimic. Lasă că poate o sa crezi și tu când nu se mai poate face nimic pentru tine.

Eu te am intrebat cand intervine el in creatia lui,fiecare religie crestina are argumentele ei, inclusiv cu asa zis viata de apoi, biserica catolica are si purgatoriu, in fapt se scrie ca daca ai crezut vreodata in iisus esti primit in rai, cum a fost pavel, constatin, nu prea stii istoria crestinismului nici biblia

Tu cand vb cu un om vorbesti din ura si faci atac la persoana, gen daca nu esti de acord cu mine vei arde in iad, esti pacatos, esti ca ala care a omorat fata aia si a arso, omule ai probleme grave

Nu exista purgatoriu in Biblie. Când am spus eu că dacă crezi în Iisus nu ești primit în Rai? Tu oricum nu crezi în nimic așa că... Și dacă este să te iau la bani mărunți la capitolul religie cred că te fac knockout, nu îmi spui mie că tu ști mai mult ca mine.

Oho, stai mă liniștit că eu nu sunt un psihopat. Nu aș omorâ un om, cred că mă confunzi grav. Cred că te-ai uitat ore la știrea aia de acum mă vezi așa. Vezi că am dovezi cum că tu începi primul, așa că las-o baltă, treci peste... devino mai bun.

Dar exista in biserica catolica

Pune tu întrebări pe categoria religie sa te lămurești că deja mi se face scârbă și cred că fac infarct cu tine.

Tu steregoi trebuie sa accepti ma omule si alte gandiri nu sa iti fie scarba de mine ca nu am acelasi religie ca tine, TPU nu inseamna un forum religios, nu inseamna propaganda religioasa inseamna ajutor reciproc

Atunci de ce jignești gândurile altuia darwine?

Cum adica jignesc gandurile altuia?

| Octavian199 explică (pentru Celcestietot):

Viata de apoi? De ce mai plangeti cand va sunt ucisi copiii sau rude de ale voastre? Ca doar ajung in rai.

Convingerile?

| Celcestietot a răspuns (pentru Octavian199):

Dar cuvantul asta se leaga si de propozitiile astea, nu le-ai vazut :,, Este Dumnezeu de vină că noi am făcut lumea așa cum este? Vezi că acuzi pe cine nu trebuie.''? Pune mana si citeste Biblia Octaviane.

Ce convingeri

Cerebrale.

Ete.Cred ca nu s-a pus cratima.

Nu mai zic nimic.

Tu de iei de persoane doar pentru o greseala?

Sincer sa fiu, nu stiu despre ce vorbest. Daca m-am luat de cineva pentru asa ceva, da citat.

| SG1995 a răspuns (pentru Celcestietot):

Bietul Yahweh, omniprezent, omnişcient și omnipotent, dar intervine subliminal, tu te auzi?

| Celcestietot a răspuns (pentru SG1995):

Nu A intervenit doar pentru o scurta perioadă de timp. Apropo, s-a mai schimbat treaba în Noul Testament, nu mai este ca la începutul lumii.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Octavian199 care fata? fane sa intelegem mesajul tau ca sa iti putem oferi un raspuns.

| Octavian199 explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Voi nu va uitati la stiri? E si greu sa iti dai seama de care fata e vorba.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru Octavian199):

Nu ma uit la stiri, lamurestema.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Octavian199 explicam despre ce e vorba?

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

La filmwinking
Habar nu am, asta mă întreb și eu!

| ancaval a răspuns:

Era la tine acasă... încerca să te aducă la realitate, pe tine.

Scuză-mă, ce întrebi tu acolo?

Unde-i Dumnezeu când mor copii de cancer? sau alte cazuri.
Ia zi?

Dumnezeu e responsabil pentru așa ceva? Vai!

| Octavian199 explică (pentru ancaval):

Crima, boli, etc. Unde e zeeul vostru fictiv?

| LupusDei1993 a răspuns:

Dumnezeu lasa liber arbitru, ca daca intervine cand nu trebuie atunci spui ca se baga si de acolo rezulta alte dispute.
Cel mai probabil psihopatul ala va da socoteala la Judecata Finala, iar apoi distrus complet, atat Trup cat si Suflet in Iazul cu Foc.

| MPersephone a răspuns:

Juca domino cu o viata.

| BlackOldSun a răspuns:

Celcestie tot imi pare rau...nu bine de fapt sa te anunt ca orice afirmatie a ta are dreptul sa fie ridiculizata daca in mod repetat e demonstrat ca fiind exact ceea ce am zis adica ceva ridicol, penibil si demn de ignorat, fabulisme si basme din astea copilaresti, e lipsa de educatie reala asta e religia nu incerca sa induci tu morala de la o entitate nascocita de oameni primitivi de acum mii de ani care nu stiau unde se duce soarele noaptea. Si nu, nu o sa ai niciodata argumente bune venind cu asemenea asertiuni patetice. DA ai tot dreptul sa fii ridiculizat cand regurgutezi baliverne!

Întrebări similare