He, he, he, ti-au raspuns doi sa cauti in Biblie, dar niciunul dintre ei nu a dat versetul din Vechiul Testament la care scrie asa ceva.
Evident ca nu il dau, ca se fac de ras. E vorba despre un psalm=cantec de lauda. Si e vorba despre cel care il canta sau despre cel care l-a scris.
Nu despre Jesus Cat de amator sa fi ca sa folosesti psalmii ca profetii.
Bine ca n-am ajuns suficient de disperati cat sa invatam teologie de la atei! Nici nu o sa ajungem vreodata.
Habar nu aveti ce inseamna psalm, de il folositi pe post de profetie
Si daca ar fi cum zici, ce e cert e ca niciodata si absolut niciodata, nu o sa iau lectii de teologie de la atei Nu ti-am raspuns la intrebari decat la misto fiindca intrebarile sunt puse la misto.
I mean, cartea Zaharia nu e cu psalmi, dar fie, te las sa te crezi destept, ca restul ateilor.,, Nu avem argumente si nu stim nimic, hai sa radem. HĂHĂHĂ."
Da, greseala mea. Dar totusi nu e vorba despre Jesus. '' Eu le-am zis: "Dacă găsiţi cu cale, daţi-mi plata; dacă nu, nu mi-o daţi!" Şi mi-au cântărit ca plată, treizeci de arginţi.''. Ce inseamna asta? Pe langa ca se refera la prezent. Sau vreti sa ziceti ca Jesus era Iuda?
Cred ca am confundat cu asta Psalmii 22:16. ''Căci nişte câini mă înconjoară, o ceată de nelegiuiţi dau târcoale împrejurul meu, mi-au străpuns mâinile şi picioarele:''. Aici cica e profetie la executarea lui Jesus.
P.S ''Dar Domnul mi-a zis: "Aruncă olarului preţul acesta scump cu care m-au preţuit!" Şi am luat cei treizeci de arginţi şi i-am aruncat în Casa Domnului pentru olar.''
Daca e vorba despre Jesus in Zaharia, cum se face ca Iuda a aruncat argintii, ci nu Jesus? Ca asa scrie acolo. Evident ca zic la misto, ca nu e vorba nici de Jesus
Chiar si cand gresesc va fac
Psalmul 22 e si el o profetie. Doar ca nu vorbeste despre cei 30 de arginti.,, Chiar si cand gresesc va fac". Concluziile tale sunt atat de tampite incat nici macar nu simt nevoia sa le combat. Nu m-ai,, facut'' Ceea ce scrie acolo e o profetie, si in niciun caz un ateu nu-mi poate explica ca nu este asa. Cum spuneam, nu iau lectii teologice de la atei.
Psalm profetie, asta e tare Plus ca nu se vorbeste despre Jesus. Nu sinti nevoia, ca nu ai argumente
Sper ca intelegi ce citesti.
Evanghelia dupa Matei 7, cu versetul 6. Acest verset te va lamuri cu privire la motivul pentru care nu port astfel de discutii teologice cu ateii si nu dau citate biblice. Daca doresti, putem discuta pe alta tema ateista, si-ti voi demonstra ca nu,, ma faci", ci te fac eu pe tine.
Nu merge. Nu ma duce in alta parte, unde iti convine. Originalul are valoare.
Nu te duc in nicio alta parte. Ti-am zis doar ca nu continui discutia pe temele care vrei tu. Ceea ce as face ar fi sa iti dau citate biblice si sa-ti explic profetiile, ca tu sa vii dupa cu HĂHĂHĂ. Si asta e tocmai ce Matei 7:6 imi spune sa nu fac. Am spus ca vorbesc, daca vrei, pe alte subiecte si teme ateiste.
Ba ma duci. La Matei.
Ce e asta? '' Să nu dați câinilor lucrurile sfinte și să nu aruncați mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare și să se întoarcă să vă rupă.''. Razi de mine?
Copilisme
Bineinteles, daca ai cauta in Biblie unde ai gasi raspuns la toate intrebarile tale de pe-aici, nu ai mai avea ce intrebari stupide sa pui si ar fi cam liniste la categoria,, religie".
dany1988122 întreabă: