A fost super
Mi-a raspuns la intrebari, dar inca mai am o gramada.
Mersi.
Ma bucur pentru tine. Daca vrei poti sa dai si un ochii pe blogul meu.
Sigur! da-mi linkul.
Eh e la profilul meu
Prima varianta sau a 2-a?
Cred ca tot la categoria dogme religioase.
http://www.odaiadesus.ro/evolutie.html
"Teoria evoluţiei este predată astăzi în şcoli ca fiind un adevăr dovedit şi de necontestat cu privire la originea speciilor, inclusiv a omului."
Teoria evolutiei nu este predata in scoli datorita bisericii.
De acord cu tine.
Doar ca adevărul dovedit şi de necontestat este nedovedit si este contestat destul de mult.
In opinia ta. Evolutia pentru mine e ca 2+2 = 4, am crezut in evolutie chiar daca eram crestin, nu stiam ca se opune dogmei crestine.
"Teoria evoluţiei este predată astăzi în şcoli ca fiind un adevăr dovedit şi de necontestat cu privire la originea speciilor, inclusiv a omului."
Glumesti nu? Fostul prof de istorie ne-a zis T. Evolutiei din mare. Mai nimic nu se cunoaste din ea. Iar un elev de clasa a cincea ar trebuie sa incepe sa o invete. Pe atunci cand Domnul Profesor ne-a vorbit de T. Evolutiei prima data eram in a 6 a si habar nu aveam ce inseamna aia. L-am intrebat ca crede ca omul "provine" din maimute. El a raspuns afirmativ dar a zis sa nu zicem preotului ca se supara. I-a fost frica
Nu sunt nici eu de acord cu dogma crestina dar nici evolutionismul nu si-a terminat temele.
Teoria evolutiei e asa: La inceputul vietii au aparut aminoacizii ( conform abiogenezei ) care au contribuit la aparitia bacteriilor, a organismelor monocelulare, apoi bicelulare, tricelulare, etc. pana la organisme pluricelulare complexe. carora le-a crescut cate un flagel, flagel care le-a permis sa traiasca mai mult si sa aiba mai multi descendenti cu flagele. care apoi s-au dezvoltat din ce in ce mai mult. si pe sistemul asta au aparut toate animalele, din care facem parte si noi.
RAY întreabă: