Bun. Care a fost prima data? Zeul iudeu sau cerul?
Care a existat mai inainte*
Dumnezeu
Si unde statea?
Crezi ca am fost cu El înainte sa creeze totul? Dar știu ca atunci era întuneric și încă nu exista pământul, nici cerul
Zeul iudeu este un personaj imaginar folosit ca analgezic de crestini, evrei si musulmani.
Toata biblia reprezinta o poveste de adormit copii, folosita pentru prostirea maselor.Toata manipularea incepe de la Adam care a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.(atat fizic cat si moral, cat si spiritual).
De cand s-a descoperit, in unanimitate ca ADN ul nostru si al cimpanzeilor, are o asemanare de 98%, de atunci a cazut toata povestea cu Adam si implicit biblia.Fiindca in biblie Adam a fost o faptura extrem de diferit creata, spre deosebire de maimute(sau de animale la general). Realitatea contrazice ce zice biblia.
Apropo pui intrebari extrem de tampite, care arata clar ca n ai ce face acasa si ca te plictisesti.Intrebari scurte ce le poti afla la un click distanta pe google, puse aici cu scopul de a incepe alta disputa inutila intre crestini si orice nu e crestin.
Explica de ce e tampita intrebarea.
Ca e pusa în aceeași maniera de bătaie de joc la adresa creștinilor, nuanta pe care o simți după un lung șir de întrebări la fel de crétine pe care le ai pus.
Ca o adăugire, efectiv ceea ce ai întrebat puteai cauta pe internet fiindca, daca ai fi citit un cuvânt din biblie ai fi aflat ca se știe ca zeul iudeu e peste tot.
Bataie de joc? Deci imi bat joc de crestini daca ii combat?
Is ferm convins ca intelesasi ce am vrut sa zic. Salut
A locuit o vreme pe aici pe planeta, dar acum s-a intors la ai sai.
A fost un simplu extraterestru cu probleme serioase la mansarda.