Nu trăi în Speranță căci vei trăi într-o lume falsă și îți va induce în minte și în gânduri numai minciuni și îți vei întunecă și debusolat Adevărul și Realitate. Caută-l în bibile și ai credință Adevărată în cuvântul lui nu te uita la cuvintele lui ca pe o poveste ca pe o poezie ca pe un mit căutăl acolo unde mulți râd de el unde mulți îl ia la mișto unde mulți se feresc de el unde mulți nu vor intra pe ușile alea chiar de vor avea cel mai mare necaz și la și la bună starea lor vor râde de ușile alea care mulți ar da orice sa ajungă pe piciorele lor la ușile alea ce îi poate salva de la păcat și "plăcerile" lumi nu-l mai vedea ca pe un nimic și nesemnificativ el este Adevărul și Adevărul este Dumnezeu cu cât te vei apropia de el și-l vei căuta vei rămâne în Adevăr și ochii țise va deschide o sa vezi ce mulți nu vad o sa înțelegi ce mulți nu au înțeles o viață întreagă nu te refugia în prostie și minciună noi toți oamenii suntem păcătoși și toți avem greșeli fie murdare fie mizbarile da cu cât rămânem în noroiul ăla în mizeria aia cu atâta sufletul nostru se va întuneca cu atâta noi ne vom îmbolnăvi mintea trupul sănătatea conștința rațiunea și vom trăi sclavia mizeriei păcatului iar asta ne va îndepărta de Dumnezeu nu-ți spun sa mergi în fiecare zi la biserica nu-ți spun citește din bibile în fiecarea zi nu-ți spun citește acatiste și roagă-te la Dumnezeu în fiecarea zi nu-ți spun ce sa faci fără voia ta și Intenția tu trebuie să vrei singur să-l cauți să-l cunoști dintr-o săptămâna alege o zi care vrei 5 minute nu mult doar 5 minute mergi la ori care biserica care îți iese în cale aprinde o lumânare rogăte cum poți și cum ști în felul tău cum ști tu poate ca te întrebi Dece sa fac eu asta? Acum nu-ți dai seama da faptul ca ai Petrecut cu el 5 minute și Teai rugat la el fie iai cerut ceva fie Teai rugat pentru cineva ție trag nu ai habar cum te vei simți când vei ieși pe ușile alea și de fiecare data când o săte întorci la el săte rogi o sa simți în tine chemare lui nu o sa mai vrei sa ieși de acolo ) este alegerea ta ce vrei sa faci de acum în colo.
Nu putem trai numai cu povestiri încurajatoare. Noi avem nevoie și de îndrumări, porunci si chiar mustrări din Biblie pentru a putea crește dpdv spiritual
Adica nu stii sa citesti sau sa intelegi?
Ideea principala din toata cartea aia de povesti este speranta sa nu te arunce in Iad zeul cel iubitor.
Isaia 43:1-4 VDC
[1] Acum, așa vorbește Domnul, care te-a făcut, Iacove, și Cel ce te-a întocmit, Israele: „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: ești al Meu. [2] Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde și flacăra nu te va aprinde. [3] Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, Sfântul lui Israel, Mântuitorul tău! Eu dau Egiptul ca preț pentru răscumpărarea ta, Etiopia și Saba în locul tău. [4] De aceea, pentru că ai preț în ochii Mei, pentru că ești prețuit și te iubesc, dau oameni pentru tine și popoare pentru viața ta.
Matei 11:28-30
28 Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. 29 Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre. 30 Căci jugul Meu este bun şi sarcina Mea este uşoară."