| OctavianDanielMaria a întrebat:

Unde scrie in Biblie ca Pamantul se invarte in jurul axei sale, se deplaseaza in jurul Soarelui? Unde scrie in Biblie ca Soarele se invarte in jurul axei, se deplaseaza in jurul Galaxiei? Unde scrie in Biblie ca Galaxia se deplaseaza in jurul unei gauri negre? Ca tot vad credinciosii ca o dau cu stiinta biblica.

85 răspunsuri:
| Meme10Meme a răspuns (pentru Harfagre):

Nu sunt marxist. Am facut o comparatie. Biserica a facut multe magarii. Deja am zis de faptul ca a distrus mari savanti. Si islamul s-o dovedit mai tolerant cu stiinta si uite ca asta a adus o mare contributie lumii de astazi. Adevarat, biserica a avut si niste contributii bune dar a facut niste lucruri de neiertat. Epoca romana a fost mai buna ca atunci constriau apeducte, monumete, locuinte, palate de o splendoare uimitoare. Si nu neg crimele facute de romani. Au avut in total 100000000 de sclavi, deci 100000000 de vieti distruse. Plus ca era un imperiu, lucru cu care nu-s de acord.

Răspuns utilizator avertizat

Newton si Darwin n-au fost sustinuti de biserica. Nu se poate lauda biserica cu ceva care nu a fost facut de ea.

Mai,pe vremea romanilor lumea era mult mai dezvoltata. Ce e greu sa intelegi? Vad ca esti un fanatic religios. Da, de 5 ori mai multi sclavi. De unde ai socs statistica asta? Cum adica crestinismul a abolit sclavia? Cum asa? Ca eu stiu ca existau robi pe vremea aia. Nu am atacat religia in sine, am atacat biserica care era mereu corupta. Am zis de palate ca si exemplu. Dar atunci se faceau si apeducte si poduri.

| Meme10Meme a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Uite ce penibil e. Darwin era ateu. Nu se poate lauda biserica cu ei.

Uite, un musulman datorita tolerantei religiei sale a concluzionat ca bolile se trag de la microbi cu 400 de ani inainte de Pasteur. Doar de toleranta avea nevoie, atat!

Fanatic religios ce esti, sunt crestin dar nu sunt fanatic! Ce mama dq nu intelegi? Ce propaganda bro? Eu zic adevarul. Epoca romana a fost mult mai dezvoltata decat evul mediu. Un exemplu? Cauta pe wikipedia, epoca de aur a islamului. Acolo o sa gasesti o multitudine de exemple. Si cum sa ii ajute pe aia religia? Religia nu i-o ajutat cu nimic. Aberezi la maxim. Darwin era ateu. Deci? Iar Copernic a fost atacat de biserica. Esti penibil. Fanatic esti ca n-ai argumente si zici tampenii.

Din cate stiu, din 1851, Darwin a devenit agnostic [practic ateu].

Stiu ca au fost introduse de Pasteur, dar vreau sa zic ca este un lucru foarte imo=portant ca a descoperit existenta microbilor cu 400 de ani inainte. Si Pasteur nu mai avea nevoie de toleranta bisericii caci biserica nu mai avea aceeasi autoritate.

Apropo, nu stiu ce ai cu musulmanii ca sunt in mare parte tot crestini. Allah este Dumnezeu dar sub alt nume.

De ce sa se faca agnostic? De ce? Oricum, ideea este ca biserica si religia nu l-o ajutat deloc. De ce zici ca sunt postac rus? Zic ceva de biserica si de atrictatile comise de ea si sunt automat rus? Daca te-ai uita la postarile mele, ti-ai da seama ca te inseli. Ce legatura are Merkel cu chestia asta? Dar Obama? Mai de graba is fascist decat marxist.

Dar sunt foarte asemanatori cu crestinii. Ei cred in Iisus, Adam, etc. Ca au harem e alta treaba

Am zis ca prefer fascistii fata de comuisti. Si de unde tragi concluzia ca sunt postac rus? Daca te-ai uita la rasunsurile si intrebarile mele, ai vedea ca sunt anti-rus pana la moarte. Si de ce zici ca daca sunt anti-american sunt anti-rus? Omul ala zice adevaraul, americanii sunt niste oportunisti. Eu nu am nicio tara la inima. Singura tara care a fost buna cu mine a fost Romania, atat! Esti un fanatic religios. Eu am atacat biserica, nu religia in sine!

Iar tu esti un HOMO RETARDATICUShee hee Te vei uita dracu la intrebarile mele sa vezi ca sunt anti-rus? Eu am discutat de biserica crestina, nu de rusi. Pe bune, esti prost.