Nu se ascunde doar ca nu il vezi el e in tine in mine si in toti ceilalti!
9 De aceea şi Eu vă spun: cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.
Mat 7.7; Mat 21.22; Marc 11.24; Ioan 15.7; Iac 1.6; 1Ioan 3.22;
10 Fiindcă oricine cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate i se deschide.
11 Cine este tatăl acela dintre voi, care, dacă-i cere fiul său pâine, să-i dea o piatră? Ori, dacă cere un peşte, să-i dea un şarpe în loc de peşte?
deci cautaL si-L vei gasi
Ce creatura bai Este clar ca toti suntem creati de marele Zeus! Zeus e adevaratul zeu, ai vreo dovada cum ca nu ar fi? N-ai! Hai sa te chis in freza! Zeus ii mai tare decat D-zeu!
Mai, daca crezi ca nu exista, atunci de ce intrebi unde se ascunde? Stii prea bine ca pentru crestini este omniprezent, iar pentru atei pur si simplu nu este. Chiar iti place sa arunci cu stupiduri dupa acei crestini care cred ca faptul ca respiram e un miracol?
Nu vreau sa arunc cu stupiduri fiindca eu de obicei nu dau voturi, pun intrebarile mai mult in plictiseala. A, si ma amuza credibilitatea. Fac si eu ce pot ca sa ma simt bine si sa rad.
Multi oameni cred diferit:
1. In tine, in mine, in el si in ea.
2. In Rai.
3. Pe tronul Sau regesc.
4. Peste tot: in magazine, la scoala si acasa.
5. Doar in lucrurile bune: adica el ne ajuta sa devenim ceva in viata, sa avem succese etc.
6. Doar in lucrurile rele, nereusite, tornade, esecuri etc.
6 pareri diferite. Tu care crezi diferita?
Intre pe toti de pe TPU.
Fundita?
La fel de bine te-as putea intreba ce dovada ai ca nu exista Anubis (un zeu egiptean)?
Nu l-am vazut cu ochii mei.Defapt,nimeni cu l-a vazut .
Nu ateii trebuie sa aduca dovezi ca nu exista si tu trebuie sa aduci dovezi ca exista...
WhatheWow întreabă: