Dar nu arata planeta asa!
Ai citit ceva ce are legatura cu subiectul
Cum adică nu arată planeta așa? La ce te referi?
Erau mai mult uscat și mai putina apa
Păi și asta înseamna ca nu locuiau in Orientul Mijlociu?
Eu nu înțeleg cu ce te ajuta sa stii raspunsul acestei intrebari. De ce nu intrebi mai degraba cum poti ajunge in rai sau cum iti poti salva sufletul? Cred ca astea sunt cele mai importante intrebari, nu chestii legate de cultura generala sau istorie.
Par ciudate lucrurile din Biblie pentru ca nu menționează tarile ci mai degrabă niște locuri
In foarte multe locuri din Biblie sunt mentionate țările. Siria, Israel, Egipt, Italia, Macedonia, Tir, Sidon, Etiopia, Samaria etc. Nu iti spun nimic?
Adam si Eva sunt doua personaje fictive dintr-un basm, deci din start intrebarea nu prea are sens
În grădina din Eden, o grădină pe care Dumnezeu a sădit-o pe Pământ(Gen. 2:8). Au fost alungați din grădina Edenului, iar mai târziu după potop(Gen 6:17) și după ce s-a împărțit pământul(Gen. 10:25) nu mai știm nimic nici de grădină nici de Eden.
Cred că grădina a devenit la fel ca oricare alta din momentul de față după ce omul și ce stăpânea acesta(deci și grădina) a căzut în păcat și a fost lipsit de slava lui Dumnezeu. Nu de alta dar mai târziu Dumnezeu menționează că a pus heruvimii să păzească doar un pom, nu toată grădina(Gen. 3:24).
Încă un lucru interesant: Adam și Eva au fost alungați din grădina Edenului, dar nu menționează că au fost alungați din Eden.