| 4b a întrebat:

Unii...sunt atat de fericiti; nu ca mi-ar fi ciuda, dar nu mi se pare corect; n-au nici o grija si nimic nu-i tulbura pana cand dau coltul; n-au parte de probleme, si nu sunt "loviti" ca ceilalti; pe deasupra, mai sunt si mandrii, de parca haina il face pe om; ce vina am eu? doar nu-s croitorsad
Cred ca au mai mult decat le-ar dori corazon'u (nu ma corecta ca oricum, stiu ca stii spaniola); privesc lumea de sus, de parca s-au nascut in avionlaughing (or mai fi cazuri, nu zic nu, da amu nu vorbesc de exceptii).
Ei stiu totul...chiar si Cel de sus ar trebui sa taca inaintea lor; intotdeauna fericiti; iar eu? degeaba ma caiesc si ma ingrop in regrete ca la urma tot eu sunt cel incercat in fiecare zi; daca m-as inhaita cu ei, iar nu-i bine, si ui de ce: "spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cum vei sfarsii"; ma tot gandesc la treaba asta, si mi-e groaza sa nu fie in zadar efortul meu; credeam ca "marea arta a vietii nu consta in a nu cadea niciodata, ci in a te ridica de fiecare data cand cazi"; o fi s-au n-o fi asa? aceasta-i intrebarea...

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Sunt mulți fericiți la suprafață și total amăgiți în interior; puțini văd dincolo de aparențe.

18 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Vai vai, tu uiti cat de frumoasa e viata cazand in prada stresului, te ocupi mai mult de viata altora incercand sa o imiti si uitand de viata ta! Incerci sa te schimbi inloc sa intelegi si sa alfii cea ce esti.

Daca nu privesti totul cu un zambet cum crezi ca vei fii fericit?

Daca nu privesti niciodata partea buna a lucrurilor cum te astepti sa te schimbi?

Sa nu te asteptii sa se intample toate cele bune dintr-o data, trebuie sa ai rabdare mai ai mult de trait si tot cea ce ai trait pana acum iti va fi o lectie in viitor.

Rabdare.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Eu stiu ca Dumnezeu il lasa pe cel desfranat si trimite incercari celui bunbig grin.Stie Domnul cum sa te testeze.Stie,defapt,cum sa ii testeze pe fiecare in parte.Viata e ca un jocbig grin.E greu...dar e frumosbig grin
Pacebig grin

| 4b explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Toata lumea are parte de incercari...fiecare primeste atat cat poate ducewinking pace blue...

| 4b explică:

Decat sa faci pe figurantu' cu mine, mai bine ti-ai pune mintea aia la contributie, si mi-ai da un raspuns de om cu logica

| 4b explică:

laughing nu-ti dori niciodata persoana nepotrivitawinking

| 4b explică:

Tu vrei sa zbori de pe site-ul asta sau ce?laughing

| 4b explică:

Gata cu chatuwinking seara faina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filozofia asta blegoasa a ta este lipsita de logica."Nu ca ti-ar fi ciuda", dar din tot ce spui dupa, rezulta ca iti este nu ciuda, ci foarte ciuda.Si ma rog de ce "nu este corect"ca cei la care te referi sa se simta fericiti? Vrei sa se simta frustrati, ca tine? Ti-ai pus si intrebarea daca cei la care te referi in retorica ta, sunt ei de acord sa se imprieteneasca cu tine? Dupa mie, vazand cum judeci, intrebarea principala este daca iti vei da oare seama cand cazi.

| 4b explică (pentru anonim_4396):

Auzi mister valeriu, aci nu-i show, asa ca usurel...pt cultura ta generala, nu e ''filosofie blegoasa'', ci realitate; baga si tu la capatana ce trebuiewinking ok?

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4b):

Daca si tu ai baga la capsor ce ti-am spus eu, nu s-ar mai posta bazaconiile de tipul celor la care m-am referit. Daca ar exista o categorie intitutata:"Intrebari?"(nu sunt sigur ca intelegi rostul lui "?"), era OK.

| 4b explică (pentru anonim_4396):

laughing auzi, ideea era sa se dezbata oleaca subiectul propus, nu sa te legi tu de mine...pricepusi? si intrebarea isi are rostul ei:-W

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suferinta este data celor car o inteleg si o pot indura.Crezi ca ei pleaca cu ceva de pe pamint?

| Chrisa28 a răspuns:

Cei care au parte de fericire pe acest pamant sunt cei care Il cauta pe Dumnezeu, si sunt pe placul Lui!

| dracDeghizat a răspuns:

Ai o depresie?sad

| 4b explică (pentru dracDeghizat):

Multumesc de grija, dar sunt bine...eu nu stiu frate care-i faza, da nu poate omu' sa deschida un subiect de discutie, ca se gasesc ''destepti'' sa-mi de-a in cap...

| dracDeghizat a răspuns (pentru 4b):

Nu îi judeca, glumesc și ei nițel.laughing

| 4b explică (pentru dracDeghizat):

Nu vreau sa judec, destepti oricum sunt...da cei prea mult, stricalaughing

| dracDeghizat a răspuns (pentru 4b):

Asta așa e...laughing