| navarre a întrebat:

Urmariti ce aberatii poate debita o femeie bolnava psihic, care a fost desemnata a fi SPIRIT PROFETIC de catre secta adventista.
Ellen White avea o poziţie foarte nesănătoasă în ceea ce priveşte relaţiile intime dintre soţ-soţie; ea considera că acest tip de relaţii era un rău necesar, un păcat. Ea avea o mare aversiune faţă de bărbaţi.
„Bărbaţii aceştia sunt mai rău decât brutele; ei sunt demoni în formă de oameni...
Bărbaţi şi femei, într-o bună zi veţi afla ce este pofta carnală şi rezultatul satisfacerii ei. Patimă tot atât de josnică poate fi găsită în legătura căsătoriei, cât şi în afara ei... Puterea sistemului nervos a fost risipită de 229
bărbaţi şi femei (adică soţ-soţie), fiind solicitată de acţiuni nenaturale
spre a satisface pasiuni josnice; şi această pasiune vulgară, josnică,
hidoasă, monstruoasă, pretinde delicatul nume de iubire" (Ellen White, din cartea
Mărturii pentru comunitate, paginile. 456-460).

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alexandra2859 a răspuns:

Eu dupa ce am citit putin despre ea ca cam are probleme psihice.adica dupa fata ei am vazut astalaughingserios acum scopul oamenilor este sa faca sex si apoi copii pentru urmatoarea generatie. daca ei nu ii placea sa faca asta care era scopul ei, sa fie nebuna o viata intreaga? adica cred ca a afectato foarte mult lovitura care a luat-o in caplaughing

| alexandra2859 a răspuns (pentru navarre):

Aham...

| 4b a răspuns:

Sotul isi bate sotia, iar aceasta afirma: ''este un demon si nu mai scap de el''. Amu, dupa desteapta ta logica, de imi vine rau cand aud de ea, scoti texte din context si le postezi dupa bunul plac. Baga-ti mintile in cap si gandeste de 2 ori inainte ca sa mai postezi ceva.
Sanatate...

| 4b a răspuns (pentru navarre):

Stiu mai multe decat te astepti, da' nu asta-i problema; ma rog, mai citeste si tu tat pasaju' si pe urma dam cu postari pro si contra sorei White.
Sanatate...

laughing bah stai asa oleaca, aci nu-i concurenta, percepe asta...citeste frate toata marturia si pe urma stam de vorba.
Nu stiu care e mai ratacit mental...

Nu deviez nicaieri...da ma saturai sa explic, cand poti sa citesti sh de unul singur; chiar tu dadusi pag.
Mno, spor la studiuwinking

Multam nava, da' nu-i religie care sa nu fie criticata si batjocorita.
Sanatate...

| RAY a răspuns:

Si alte secte nu are oamenii de astia ce poti face, e clar ca ateismul e sigura cale de ratiune, restul te duc catre basme repet ateismul e viitorul