Eu sunt eu, un om, un tanar de 20 de ani, un geniu (if I do say so myself). Fiind om, fac si eu greseli, dar invat din ele si merg mai departe. Nu stiu tot, dar asta nu maopreste. Invat traind. Nu exista obstacol pe care sa nu-l pot depasi sau lucru pe care sa nu-l pot face daca vreau cu adevarat sa-l fac. Lurcul care-mi place sa fac este sa creez. Scopul meu in viata este unul pe care mi l-am ales eu insumi, iar acela e sa creez o lume mai buna. Asta sunt eu. E de ajuns?
Raspunsul asta e ca si cum ai spune ca x=x, dar tot nu stii ce e x.
Insiunuezi ca nu stiu cine e Dumnezeu? ca eu asta inteleg din rasp tau
Dunmezeu e creatorul universului, dar asta e ceea ce Dumnezeu inseamna si este ceva ce El a facut, dar ce anume este acest creator? "Atot creatorul universului" poate fi considerat un alt nume pentru Dumnezeu, dar nu neaparat o definitie.
Nu vă mai chinuiţi să răspundeţi la întrebarea asta. E in zadar. Nu sunteţi nici primii, dar nici ultimii care întreabă: ce?, cum?, unde? şi de ce? Gândiţi-vă că mulţi savanţi şi-au petrecut întreaga lor viaţă cu această întrebare şi au murit nerezolvând nimic. Traiţi-vă viaţa şi bucuraţi-vă de ea cât mai puteţi.
Eu sunt divinitatea Mea, incarnarea umana care-ti scrie acum e un aspect al Meu; poti definii ca o prezenta si la un alt nivel ca Tot Cea Ce Exista iar aici prezenta-Eu ca si divinitatea sunt parte din Tot Cea Ce Exista
Dumnezeu este unic, însemnând nu numai că nu mai este altul ca El, ci şi că El este singurul capabil să împlinească cele mai profunde nevoi şi aspiraţii ale sufletelor noastre, dar şi că numai El este vrednic de închinare şi dragoste (Deuteronom 6:4). Dumnezeu este drept, adică El nu poate şi nu va trece cu vederea greşelile; aceasta este datorată dreptăţii şi judecăţii Sale. Totuşi, pentru ca păcatele noastre sa fie iertate, Isus a trebuit să cunoască judecata lui Dumnezeu atunci când a luat păcatele noastre asupra Lui (Exod 9:27; Matei 27:45-46; Romani 3:21-26).Elohim – Domnul Dumnezeu, Cel puternic, divin (Geneza 1:1)
Adonai - Domnul, indicând o relaţie de tipul Stăpân-slujitor (Exod 4:10, 13)
El Elion – Cel Preaînalt (Isaia 14:20)
El Roi – Cel ce vede totul (Geneza 16:13)
El Shaddai – Dumnezeu atotputernic (Geneza 17:1)
El Olam – Dumnezeu cel veşnic (Isaia 40:28)
Yahweh - DOMNUL "Eu sunt", având sensul de Dumnezeu veşnic, existent în El Însuşi (Exod 3:13, 14).
Fiction întreabă:
DeProfundis99 întreabă: