Da.
Cand am vazut cu cata cruzime unii oameni se pot comporta cu animalele, atunci mi-a fost greu sa ma bucur de faptul ca noi avem ratiune si animalele nu. Pentru ca uneori, animalele au demonstrat afectiune si fidelitate fata de stapanul lor, iar unii nu au stiut decat sa ii chinuie tot mai mult...
Cum sa-mi fie rusine cu rasa din care fac parte? NUMAI masochistii se autoflageleaza, sunt si din astia pe aici?
Omul este CULMEA creatiei lui Dumnezeu, cum sa-mi fie rusine de asa ceva?
Buna
urasc rasa umana atunci cand prostia e la loc de cinste. urasc atunci cand au loc incesturi/violuri la fetite/cruzimea si abuzul animalelor in special a celor de tractiune si tot ce face omu rau cu buna credinta.
O zi frumoasa sa ai
Da, de multe ori. Ar fi prea lung sa le iau pe toate pe rand.
George Carlin prezinta perfect aroganta si cruzimea speciei umane in clipul urmator http://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c dar si in Extreme Human Behavior.
Imi este rusine ca fac parte din specia umana cand omul este judecat de semenii sai fara sa fie cumoscut
NU pot concepe violenta de orice fel, agresinile chiar si verbale.
Nu pot intelege pe cei care,, rad''' de cei mai putin norocosi ca ei din punct de vedere inlectual.Nu ei ai ales sa fie asa.
Salut! Stii acele persoane care nu te suporta ele sunt sincere pe mine ma deranjeaza enorm de mult persoanele care vor sa arate ca ele au compasiune, ca ele te pot ajuta ca sunt alaturi tot timpul de tine, dar ele vin la tine doar cand au nevoie, iar cand ai tu nevoie sunt ocupati si se dau drept de partea ta pe la spate te barfesc.
Da.
In cazurile de cruzime fata de animale si in situatiile in care unele fiinte umane sunt atat de indiferente la suferintele altor fiinte umane incat ma scarbeste ca sunt om. Indirect.
Incerc din rasputeri sa nu seman cu majoritatea care ma scarbeste si imi provoaca mila fata de ea si de situatia lor de fiinte care ar trebui sa dispuna de gandire, compasiune si intelegere dar care nu dispun din ignoranta, lene sau pentru ca nu vor.
Incerc sa ignor si sa nu iau in calcul ceea ce se spune cum ca omul este cea mai rea bestie, mai am inca speranta ca nu sta totul asa.
Nu stau asa lucrurile dar cum a zis si Einstein 2 lucruri sunt infinite: prostia omului si universul
Atunci cand m-am botezat (eram prea mic sa inteleg atunci), dar acum imi pare rau ca m-am nascut om si sa fiu botezat.
Mi-e sila de mine cand ma gandesc ca niste stupizi incurabili m-au indoctrinat.
Da.Pentru ca suntem cea mai imprevizibila specie de pe pamant!
Suntem singura specie care isi distruge propiul habitat!
Suntem singura specie care detine mai multe lucruri materile decat are nevoie!
Suntem singura specie care ne-am dezvoltat inteligenta timp de milioane de ani si NU o folosim in scopuri BENEFICE!
Suntem singura specie care este capabila sa isi formeze propiul "paradis", dar nu facem acest lucru.
Sunt momente in care imi este rusine ca sunt om...
Urasc rasa umana din cauza instinctului de turma. Desigur, mai sunt unele persoane care au reusit sa se descotoroseasca de acest defect, insa este doar 1% din intreaga populatie...
A, si din cauza prejudecatilor.
Da, as fi preferat sa fiu un animal salbatic, sa mamanc carne cruda, sa dorm pe pamant si in fiecare clipa sa fiu vanat de alt animal. O viata mai fericita de atat nu se poate.
Nu neaparat, pentru ca nu raportezi toata rasa umana la un anumit grup sau individ, iar daca tu esti un om onest si ok nu ai de ce sa ti fie de tine si de multi altii, adica is si oameni buni pe lume care iti dau speranta ca lucrurile vor evolua pentru specia asta care a stagnat de mii de ani...http://www.youtube.com/watch?v=49YQhTLoGuA
E greu totusi pentru ca e multa propaganda si nu se vrea asa ceva...http://www.youtube.com/watch?v=3DOgWuGYGeo
Asta e un video care ilustreaza perfect ce ai zis tu---http://www.youtube.com/watch?v=0guEKMVYmZ8
La a 3a toate episoadele sunt subtritate?
N am idee asta asa l am gasit, cauta si tu
Uneori da.Stii,sa dovedit ca oamenii sunt doar un experiment. Iata aici daaa, mi-a fost rusine.Cruzimea oamenilor fata de animale, tot a fost o rusine for me.
Buna nu de ce sa imi fie rusine?
Eu ma mandresc ca sunt om, ca sunt roman, Romania e o tara frumoasa dar "unii " oameni nu stiu sa aprecieze.Scurt si la obiect!
Da. Din motivele specificate de EuLiZa + ma enerveaza la maxim fanatici cei care se umilesc pentru ceva inexistent cei care nu sunt in stare sa isi rezolve singuri problemele si cauta ajutor divin. Sunt penibili si sincer imi e rusine ca facem parte din aceeasi rasa. ATENTIE nu vorbesc de toti crestinii ci doar de aceia carora cuvantul ''fanatic'' le este infim.